Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo da na kraju ne izabere srbiju
Pa ako smo išta naučili iz prošlosti igrače koji pokazuju bilo kakav kvalitet treba odmah ubaciti u A selekciju i tako završiti priču za sva vremena. Mi nažalost moramo biti svjesni da ćemo u većini slučajeva kad budu mogli birati biti drugi izbor, zbog toga trebamo biti pametni.
Kako se na Bosanskom kaže kafić? Kahvić
Bošnje nesposobne za sve sportove osim u sjedećim,klečećim,čučećim i ležećim disciplinama pa se nadaju da Hrvati ili Srbi nešto za njih osvoje !
Da i oni koji zaigraju za bosnu hrvati i srbi vecinom su krivi za poraz reprezentacije
Da je KaFić igrao bi za Srbiju, da je KaVić igrao bi za Hrvatsku, ali ovako KaHVić mora da zagira za BiH 😁 šala mala bujrum momčino u reprezentaciju i sretno u karieri.
inace rodjak od Kahvecija iz Fenera
Srbe na vrbeee
I vidis ti svoj odgoj i kad vas srbi mlate onda kukate a uvjek prvi provocirate.mi hrvati vise volimo srbe a vas bosnjske u biti ni nevolimo jer niko nevoli izdajice i uvlaciguze
Ovaj je iz viteza croat i zakuhava stalno,to je njihova uzrećica.
Nema smisla da kahvic igra za Srbiju ili hrvatsku. Da je kafić ili kavić onda ok
Ne kaže se kahvić, nego kafić🤣🤣🤣
Nemojte više paliti narod, sjećam se kad ste "otkrili" Medunjanina, ja sam mislio da je Pele lično. Sve neki prosječni igrači, ali na klixu genijalci, neviđeni talenti... Dovoljno je samo vidjeti u kojim klubovima igraju. Izuzev Krunića, mi nemamo igrača u ozbiljnom klubu i tu je kraj priče. A nema ni Zmajeva više.
Treba on jos pure pojesti za ozbiljnog napadača.Druga liga Srbije,o čemu pričate.
jaka ce nam biti repka kad za nju igraju iz druge lige srbije. neznam samo gdje ga nadjose...
Nadam se da ce igrati za nas, dobar je momak i zelim mu puno uspjeha
Ne treba nam niko iz OFK Beograd , Hvala .
I vi pričate o nekoj zajednickoj državi a smeta vam dečko od 21 godinu samo zato sto igra u Srbiji.
BiH Reprezentacija ovakvim pristupom i radom može samo biti B reprezentacija Hrvatske i Srbije. Samo oni sa velikim srcem prema BiH će prihvatiti da igraju za nas a zna se ko su oni.
NECEMO OTPADKE REPREZENTACIJE SRBIJE U NASOJ REPREZENTACIJI!!!...KAO NI HRVATSKE
Ma ok za momka, al nekontam koga vise interesuje ovaka repka i rukovodstvo
Prvak druga Ljiga stiže iz Priština!