Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni se ovaj dres bas svidja, izgleda cool. I onaj plavi dres je simpatican. Sve je bolje nego oni od Legea. Jedino su ih imali u XXL vecini. Pjanic u njemu izgledao koda je bio umotan u jorganu.
I meni je dobar, al meni je i onaj Legia bio drag. Nekako 'domaci' i amaterski, nepoznata relativno malo kompanija, i isto malo do sujevjerja, kad smo tek dobili taj dres pred Brazil nismo dobro prosli s prvim, novim. Adidas dresovima tamo. Naravno to je bilo do trenera, i sad igramo bolje i solidnije i borbenije u zadnjih par utakmica s novim trenerom.
Ma brate jedino sto je bilo dobro tad jeste da smo imali nekako orginal dres od ostalih reprezentacija ali brate Legea pravi dresove za male i neozbiljne reprezentacije. I jos sto je bilo tesko do njih doci pa nam je savez izgubio puno love. Bolje je biti uz Adidas, Nike, ili Pumu pa da barem ljudi znaju sta nose i gdje ga mogu kupiti.
Extra dresovi... al samo da nam je proci dalje pa makar igrali u "carevomo novom ruhu"
Sa adidasovim dizajnom dresova niti jedna reprezentacija nije zadovoljna.. Svi se zale...
po meni lijep dizajn.
nece se oznojit u njima jedino ako se budu setali po terenu
Ovo je trebao biti domaci a ne onaj zuto-plavi
iz keca u dvicu
Vi bi našli bilo kojem zamjerku. Dres ko dres..ne igra on na terenu..svejedno kakav je! Opušteno...
Naj lijepsi do sada!!
karirani dresovi... Ali u njima ima da pobjedimo Irce u Dablinu, 0-2 U inat.
Ja ću sebi ovaj kupiti, ljepši mi je nego plavi .. a ako sad počnem štediti, do ljeta ću imati dovoljno :D
Mashalah dobro ste, ima erkouredjaj a vala mogli ste i mali motorcic ugraditi, da neki malo vise trce. Gledam kako irci trece i mene zbog toga velika nehuroza spopala.
JARANE ISTO KO STOLNJACI KOD JOVANA JARANE
Lijepi su, a sigurno ce i cijena prelijepa biti.
meni dobar. bolji nego prosli. ovaj bijeli. plavi mi je bez veze!
Broj jedan je pobjeda i prolaz na EP.Takodje, bitno je da je adidas i da napokon imamo pare od sponzora