Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hej bože jest me sramota kad oni dođu nama
Najtuznije od svega sto su Slovaci, ne tako davno bili fukara za nas, a mi u 25 zadnjih godina mrdnuli nismo...
I nas nacuonalni stadion ce da kosta 100 miliona ali ce naravno da izgleda kao da je kostao 10. Jer ce toliko i potrositi na stadion...
Dok su nasi iz kamenog doba
Moze li mi neko navesti jednu zemlju u evropi, da ne idem dalje.. Koja ima gore stadione i uslove za fudbal od Bosne i Hercegovine. Odnosno da nema bar jedan mocan fudbalski stadion kao sto nemamo mi.
Bio u Slovačkoj prije dvije godine, šokirao se koliko je sređena i lijepa država. U razgovoru sa narodom vidim da se solidno živi, standard dobar. Svaka im čast iz čega su se izvukli za kratko vrijeme
Samo 100 miliona? Toliko kod nas veledrogerija mazne na jednom klinickom centru, u 10 godina.
Pa svak u Evropi ima lijep stadion samo mi kokošarimo
Vico ce napraviti bolji I ljepsi nasoj reprezentaciji
Zašto dvotačka u naslovu?
mi ćemo imati ovakav stadion 2124godine,al hidžretske....
Prelijepo, kao Stafford Bridge. Ovo je domoljublje i ljubav prema reprezentaciji, a ne ove domaće bh floskule, skakanje kao djeca i prazne priče. Niko ni od političara, a ni naroda se ne bi marke odrekao za neku inovaciju i promjenu na bolje. Nisu oni Bog zna bogatiji, ali za ovo svaka čast
Stamford* autocorrect jbg
Da se u Kantonu Sarajevo ne potroše stotine milona godišnje, na uhljebe, do sada su se mogla sagraditi dva ovakva u gradu.
Isto Bilino polje stidi se BIH
Imam zmaja u dzepu.
Bilo i u njiha "polje" :;
Odličan! SK je u EU od 2004. Bratislava je na 20 minuta od Beča i to se vidi. Nemaju dušmana u državi i mogu se na miru razvijati. Mađara ima 422 065 (2021) - dakle više nego katolika u Bosni i Hercegovini kojih je prenapuhanih 333 000 po Crkvi (2021).
Kakav idiotski zakljuak. Da ostane samo Katedrala u Sarajevu sa jednim Hrvatom BiH će da bude država tri konstitutivna naroda i nikako drugačija. Može i drugačija ali bi se morala pocijepati kao sfrj.