Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo onog momcine cijem su ocu uhljebi iz saveza...kada ih je nazvao i ponudio sina da igra za reprezentaciju BiH rekli...imamo mi takvih ovdje na hiljade...
tagut
Suplja prica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ibrahimović u dresu Švedske u 116 utakmica postigao 62 pogotka. Samo da stavim stvari u perspektivu, Edin Džeko postigao 58 golova u 105 odigranih utakmica za B-H reprezentaciju. I još će igrati ako Bog da.
To je tvoje misljenje, ja sam upravo suprotnog misljenja. Uostalom, koliko je to Zlatan osvojio trofeja, a koliko Dzeko? Jesi li znao da je Dzeko jedini strijelac koji je postigao 50+ golova u tri razlicite lige petice? 50+ u Njemackoj, 50+ u Engleskoj, 50+ u Italiji. Ne kazem da je Dzeko bolji igrac, vec da je za nas postigao ogroman uspjeh i da se taj uspjeh mjeri brojem postignutih golova i osvojenih trofeja.
Kakvi bi bili kada bi imali Dzeku i Ibrahimovica u napadu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Original bih ja
Za mene je Ibra poseban , itekako poseban i u tome je iznad Pelea, Maradone, Mesija, Ronalda... nije se bojao promijeniti klub, ići u novu sredinu, dokazati se u zaista posebnim klubovima ( Ajax, Juventus, Inter , Barcelona, Milan, PSG, MU i sada LA...
Svaka čast svim sportašima svijeta ali ja i dalje ne bih pravila statue i sa božanstvima izjednačavala šutače lopte od kojih su najviše realne koristi imali manageri i plastične supruge. Inovatori, naučnici, inžinjeri, doktori, pisci, glumci, muzičari. To su ljudi zbog kojih je život lakši i ljepši.
"Nije zlato sve sto sija" Zlatan von Bronze
steta sto nije od zeljeza placu Romi
Koja glupost na postolju piše ZLATAN a statua od bronce.
mačak moj... 🥰🥰🥰🥰🥰
@ChampagneSocialist ..... Jooj mackice 😻🐈
kad bu je braca firauni ukradu.
mogu, nemaju firgoše ko mi, ne bi on ovdje osvanuo
zweden
Bolest
Bronzan Ibrahimović
Legenda...
@PapaksaPoljina, eto kad se ti pravis pametan objasni nam onda po kojoj logici su stanovnici u Bosni pravoslavne vjeroispovjesti "srbi" ? Imas li normalnu teoriju za ovo?
@Zam Neki jesu neki su vlaji ,neki cak i Hrvati za bosance nisam siguran dali su postojali kao nacija pa mozda cak i Bosanci . Al ajde ti meni objasni otkud u Bihacu bosnjaci, otkud u sandzaku bosnje, otkud na kosovu i makedoniji crnoj gori bosnje ??isti princip ,svi muslimani bosnje ,svi pravoslavni Srbi
Cudi me da se nije bunio sto je brinzana i da trazi zlatnu :D