Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva si ti igracina bio! Steta sto te povreda s.jebala!
Mi smo bili odlicni.Onaj autogol je cisti peh,koji se desava i najboljim ekipama.Sudzenje je bilo sasvim korektno i pokazali smo da smo veoma ozbiljan prrotivnik i prema jednoj Argentini.U pitanju je bio psiholoski faktor,jer se u ovakvom okrsaju i drugi prema Argentini odnose sa respektom.Da je Dijamant imao vise lopte za upotrebu ko zna kako bi zavrsilo.Ovako svaki respekt nasim Zmajevima.Sada samo ostro sve ili nista.Sve u napad bez trunke respekta.
amra je kriva za dzekino neigranje/ KO da je zamudo
Kralj, žao mi je što nije stigao nigdje na veliko takmičenje
Dobra dobra utakmica.. Argentinci imaju vise iskustva zato su i pobijedili. Ali i bih se dobro predstavila svijetu.
bar ovaj nelici na MUDZAHEDINA l
Legendo, bio bi u rangu s Misketom da se ne povrijedi..
Raja sta je sa djekom.. nema ga nigdje.. neoglasava se... da nije ostao na terenu... mozda i nezna da je utakmica zavrsila :)))
Džeko je igračina!
eeee kani se ti Džeke, fati se gramatike!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro Zlatane, hvala. I puno pozdravi sinove Lionella i Lea, ma nešto kontam, nek' si im dao prava bosanska imena, nek' se ponose sa time da imaju pametnog boOobu..Hrkljuš
Ne znam za gospodju, ali sin mu je Lionell Bajramović, kako to samo gordo zvuči, rimuje se, a i pasuje..hrkljuš
Poderat cemo Nigeriju. Treba protiv njih igrati sa dva napadaca, ali ne ona glupost sa Ibisevicem kao desnim krilom nego klasicna dva.