Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sedmično zaradjuju po 200.000 eura. Golman Reala Kurtoa kaže da nisu lutke i da ne mogu uvijek praviti predstavu. E za 200.000 eura morate praviti predstavu i biti sretni do neba.
Sto si ljubomoran
Treba ih u Tuzlu dovesti da vide sta je teren
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Komentator SK-a u prvom poluvremenu govori da ce se igraci Reala zalit na utakmicu ako kiksaju. Vidi fakat hahahahahah koji bog, treba mu povisicu dati. Isto ko da su igraci Osasune na tropskoj plazi igrali, pa i njima je valjda bilo isto
Ma ti si medjed ocigledno
@rm13 uredu je kidaro, bjez et osasune. Trk kuci
najjadnije je to sto se ove velike ekipe vazda zale, kao da Osasuna ni igrala nije. Njima ljeto pod nogama bilo pa im je lakse bilo izvuci nerijesen rezultat.
idi u rudnik onda ?
Hahah brate kod može onaj za 600KM da kopa 24 dana po snijegu onda i ti možeš za te svoje milione.
Poslati malo u Sibir, pa bi im bilo lakše. Koja razmažena derišta. Smeta im malo snijega.
Bilo vam je isto kao i OSASUNI.JA I??
Smešno! Kakvi su uslovi bili za njih takvi su i za sve ostale, ali ne vidim da se ostali nešto žale. Razlika je što igrači Reala nisu opravdali svoje velike plate pa sada moraju da traže izgovore. Da su pobedili reč ne bi rekli.
Kme kme... cekali 3 sata u avionu pa htjeli pomjeranje utakmice???? Nakon erupcije vulkana na Islandu prije par godina, Barselona je autobusom u posljednji cas krenula za Milano na utakmicu LP protiv Intera, izgubila i ispala pa nikom nista. Uslovi na terenu nisu bili toliko losi. Ako zelite uvijek iste uslove onda ili sah ili pikado.
Sta je ovo malo snijega odma frka,jeb mater plate im godisnje po nekoliko miliona.Daa je meni tolka plata ja bi jeo to blato po terenu
Nije to poenta, poenta je da se ne moze igrati po takvom vremenu i da u vecini slucajeva bude 0:0
@gooUser1610027166 Ovaj ko da nikad nije igrao u Engleskoj. Snijeg, kisa, vjetar, boxing day, zenin rodjendan... ima da igras jer sam platio Telemachu da mi se nacrtas u subotu u 21:00!
Samo kazem ''Brazil svjetsko'' NIGERIJA -BIH...
Koliko ste placeni i trebate igrati po svim vremenskim uslovima
To im je dokaz da nisu za prve pozicije, samo što neće da sebi priznaju.