Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Celikkkk The Best!!! Zelja moja je da Sarajevo pobjedi Zelju!!! Sarajevooooooo ubi Zeljuuuuu
Za djecaka "u dusi pitar" ako nas je Zuban zajeb'o sto je zabio Dedicu pred kraj susreta i donio nam titulu onda si upravu. To mi je najsladji gol do sada a sigurno i dok sam ziv. Ja sam zadovoljan da zeljo igra u kupu UEFA a Fk Sarajevo neka trenira na kosevu na sljaci pored groblja! Hvala zeljinim igracima na solidnoj pobjedi i pozdravljam sve manijake sa porukom: IDEMO DALJE!
4:0 ODLICNO!!!!
di stefano glupane jebo te seljak iz zavidovca
MRZIM TE ŽELJO!
samo 4:0
Za ovoga p. Nemoj sine tako govoriti za Papeta. Iako mi je Zeljo drazi od Sarajeva to je jedan od najvecih (a po meni i najveci) igraca u bivsoj nam zemlji. Da nam se hoce jos jedan Pape hoce roditi pa makar igrao i u Iskri iz Bugojna.
DiStefano mozda i nece
Babo nam je osto svabo Pape vazda osto papak
Janjus-Koljevic-Becirspahic-Bratic-Katalinski-Hadziabdic-Jelusic-Jankovic-Bukal-Spreco i Derakovic. Samo za navijace Zelje da vam osvjezi pamcenje. Naravno onim starijim. Vazno je radi naseg fudbala da pobjedi Zeljo. Nemojte jedni na druge bez razloga. Ko zna mozda ce i Sarajevo nekad ponovo u kup Uefa.
Pape papak
VOZDRA EVROPO za pitare.
komentar
majku vam bolesnu jebem, cuj 30 maraka za ulaznicu protiv ekipe jedne cije ime neznam ni izgovoriti-da bog da vam prva i zadnja bila ova na gibavici-jebo vam zuban majku,kako vas je covjek izradio kad je pobjegao onda iz kluba,a sada ga vracate-eto bjede jedne i dosta vi stolica morate kupiti da bi nas stigli Volim te SARAJEVO
nek vam je sa srecom veceras....