Komentari (316)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pocelo opet stimanje sad stimaju borcu evropu
Zato će u Evropi izgubiti prvu utakmicu 0-7 😂
Pa dodik je rekao prosle godine
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Sudije u BiH su živi odron
Vico kaze nekome da je zalutao u nogomet... The end jebeni
Vico unistio fudbal u BiH njemu je Dodik dajdza sve jasno...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
.ebo li ti dodik sugavi majku , smece ono fakinsko pu
Sto nisi tako reagovao kad si Mladost izbacio Vico igracino
ovaj je opasan idiot. neko vece gledam na tv kako govori da barbarez nikad nece biti selektor. bez obzira bio ili ne al ko si ti da nekom kazes nikad. jel ti to babovina
Vidi ovo, sudija i supervizor sudjenja se zajedno vracaju. posteno, nema sta. i takvi idioti rade u sudijskoj organizaciji. pod hitno ukinuti sudijsku organizaciju i dovesti strance da sude. bice barem upola postenije
Genocidaško smeće.
Eto blesovina uništio sezonu Velež.Eeeeeeee črni Šemsudine
Vico jeli tebe sramota za sve si ti kriv i tvoji trabanti.samo pogledaj ko ti sve sjedi u komisijama počev od sudačke gdje su ljudi u sukobu interesa,komisija za takmičenja veoma bitna sjede ti ljudu koji nemaju pojima o radu delčegata,discipšlnska itd,itd zbog čega su kriteriji ili da se poštuju ili nepoštuju nebi trebaa biti niti jedan član komisije koji neispun java uslove,nažačost to ti je tako i nije čudo šta se dešava.
Ti si već donio presudu iVeležu a i Hasiću.Kakav si ti to čovjek?Pa ovo se sve radi pod tvojim nadzorom.Tvojim nastupom utičeš na donošenje odluke.Da sudija nije sudio kako je sudio odovoga ne bi bilo ništa.Znači da trebate da kaznite sudiju.
Tako je predsedniče
Ne mogu da vjerujem da idioti ovdje misle da su sva trojica studija plaćeni da sude ne pošteno i u korist Borca O_o - hajde jedan, ali sva trojica :D Velez ispušio i to je to... Mozda sljedeci put bude bolje - treba znati podnijeti poraz!
u svemu si idiot samo ti. glupko, ako ne razumijes o cemu se radi suti..
Sto se navijaci ne zaberu i pred savez nek im ovaj majmun licno kaze ako ima muda.
Velez odmah izbaciti iz lige
Prvenstvo nije regularno, Vico je odgovoran. Pokvareni patuljak. Podnesi ostavku.
Kako je moguca ovakva samovolja Vice Zeljkovica. Kako smije tendeciozno optuzivati velez za incident u tunelu, velez sa tim nema veze, istraga ce reci ko je odgovoran. S druge strane Vico Zeljkovic ima apsolutno veze sa svom losom situacijom u bh fudbalu. On je odgovorna osoba i red bi bio da podnese ostavku.
@AS1905 A sjecas li se kada su navijaci Zrinjskog upali na teren i ganjali fudbalere Veleza a onaj neki nazovimo ga " sportista " necu ni prezime da mu spomenem,nogometas Zrinjskog pokusao podapeti nogu gudbaleru Veleza da ga obori da bi ga "navijaci" Zrinjskog lincovali.To nije skandal a ovo jeste.Ovim ne branim niti pravdam postupak ugrozavanja ljudskih zivota ali svi ti " navijaci" su isti.Skupina frustriranih ljudi.