Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam za vas ali ja uopće nisam razočaran. Nisam ni očekivao nešto više od jednog prosječnog kluba u ispodprosječnoj ligi. FK Sarajevo je jedino jako u izjavama i kada treba napaliti navijače. Svako ko imalo prati fudbal vidi da je to sve šuplja. FK Sarajevo nije podbacilo, dobacili su onoliko koliko je njihov domet. I to je sva istina i sva priča. Ali uvijek ima ona njihova:" VIdjet ćete sljedeće sezone!"
Sad pričaju "dupla kruna". Pa koji k..., zar nije cilj bio da se izbori evropa, tu da se napravi neki iskorak, da se uveseli narod dobrim partijama na evropskoj sceni, to nije bitno jel!? Š.pci!
Ja ne znam samo sto se mi furamo da smo neka sila a da je Moldavija dno dna kad realno gledano sa strane nekoga iz ozbiljijih zemalja, i jedni i drugi smo amateri sto pokazuju i uefine liste, evropska takmicenja pa i stanje u domacim ligama...
Bojim se da si u pravu, a to pokazuju i gole činjenice, koeficijenti saveza: 1. Španjolska liga ... 16. Hrvatska liga ... 28. Srpska liga ... 30. Slovenska liga ... 34. MOLDAVSKA LIGA ... 37. Albanska liga ... 39. BH PREMIJER LIGA. Za dlaku smo bolji od Makedonije i Crne Gore a ostalih 13-14 liga nije ni za spomen.
@bakljava O tome ti pricam...samo ljudi kod nas misle ako nemaju puno doticaja sa zemljama poput Moldavije, da su to neke zabiti u odnosu na nas koji eto redovno ucestvujemo na raznoraznim evropskim i svjetskim takmicenjima...
Ja ne mogu da vjerujem.da se muskadija bakce jos uvijek.oko ovog sporta u kojem smo se pokazali vec 25 godina uzastopno ko najveci luzeri. a rove po kontejnerima. pu
Bravo ovce, i dalje vjerujete da fudbal igraju igraci. Papci maloumni svi redom. Već odavno fudbal igraju organizacije, FIFA, UEAFA, pic... mater.... Već je bila vijest da Tan prodaje neke svoje klubove, Sarajevo mu je zadnja rupa na svirali, investicije u Sarajevo su opale. Sudija je svirao katastrofa, malo je reci, opet vidljivo štimanje utakmice za kladionice, koliko li je Tan zaradio samo zato što je Sarajevo izgubilo utakmicu, koliko je Sarajevo dobilo od toga?
Igrači nisu željeli/smjeli da daju gol, pa pucalo se izvan okvira gola barem 15 puta, svaki put igrač pogleda trenera kada ispuca loptu preko gola. Što li bože? Promašaj penala je bio očekivan ko je utakmicu gledao drugim očima a ne očima vatrenog navijača. Linijski sudija nije digao zastavicu za očigledno igranje rukom u petercu, ako ono nije vidio ne treba da bude sudija, ali opet se vraćamo na moju prethodnu tvrdnju vezano za međunarodne fudbalske organizacije.
Zarija je udarala, lomila, čupala i uništavala igrače Sarajeva ali su kazne bile preblage, dok su se prekršaji protiv Sarajeva svirali i za nepostojeće faule. Bilo je tu nepravilnosti mali milion ali vatreni navijači to nikada neće sebi priznati, što je i dobro, jer za ovaj vid gldijatorskog fudbala više niko ne bi navijao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto supci blokiraju komentare koji im ne odgovaraju.
NIJE BILO SRECE PUNO STE BOLJI BILI,ALI CRNKIC,SARIC,HEBIBOVIC MADA MI JE PRAVO DRAG JER JE VELEZOVO DJETE NIJE KALIBAR ZA SARAJEVO,HOCE ON ALI NEMA SRECE,PITARI PUNO SRECE I AKOBOGDA U IDUCOJ SEZONI TITULA
ne diraj Hebibovića!
Sta kaze novinar koji se prodavao selimovicu za VIP kartu na stadionu. Bolan kad si tako pametan kako je to sarajevo naviklo na trofeje kada osvoje jedan svakih haman 20 god.
gdje TAN mocni...nasao u rupu ulagati pare..
zar tan ulaze i u tvoju mamu
@trener-profesionalac de reci koliko godina imas 12.5? cim su ti takvi komentari.
Zar vam ne bi trebalo biti drago da Sarajevo prodje Manijaci moji, jeste li vi patriote, jeste li zaboravili koji transparent stoji na vanjskoj strani Grbavice. Zar ne volite vidjeti zastavu više voljene nam države na izvlačenju za pretkola ma kakva nam država bila. Je li vam preći neki Moldavac ili Crnogorac od vašeg prvog komšije. "Doista Allah neće promijeniti stanje jednog naroda sve dok taj narod ne promijeni sam sebe"!!!
E, čuj papka... Zašto bi pravom Željovcu bilo drago da Sarajevo prođe, samo zato što su iz iste države ? Moj Jusufe, ne dokazuje se patriotizam tako, postoji nešto što se zove sportsko rivalstvo, svaki vaš neuspjeh je naš uspjeh :)
Radije cu za obilic navijati nego za vas
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
HINJAVOST... Smijali ste se Zelji...Sad se smijte sami sebi...
A jeste i slavili kad je Zrinjski zabio gol, i uzeo titulu. Nek su vas nakaratali, nek su vas onako cveljali i na kraju na penale otresli. Grande sarajevo, ispalo od grandioznijih moldavaca :)
@BORDO DNK Drug moj...Nije to bilo bas tako, do ove godine..Ali vi ste toliko zapeli da Zeljo ne bude prvak..eto nek je svinjski prvak i nek je Zeljo prosao do svedjana...ali istina je bolna..da ste trenutno u k.... I svakako od sada cemo zestoko uvijek slaviti kad vam ne ide..jer ste ispali idioti...kmeacali mi ili ne..vas nigdje nema..a mi i dalje "kmecimo" po EVROPI...
@ZEXUS771 MA libo nas tuki, Zrinja je prvak hahahahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je mozda i najbolje sto nam se desilo.jer da je crnkic pogodio mi bi prosli i svi problemi bi se pod tepih a euforija bi uhvatila navijace (neopravdano). Pa bi nas neki ozbiljni klub naguzio ko menhengladbah.ovako ako imaju znanja i para mozda ce nesto i uraditi do prvenstva
Bitno je zabiti sa kreča kad je najpotrebnije...komšije koji se raduju našem ispadanjem na penale, ima te mahanje
Zaboravili ste radovanje sto Zeljo nie prvak????Sramota... Nek je svinjski prvi, nek Zeljo ide po Evropi dalje a vi placite k...u
nisu igraci zalutali na kosevo vec uprava mešetari sa menadzerima uvaljuju i udomljuju svoje pulene koje nemaju gdje smjestiti. daju im plate dobre i podijele pare.
Moj ti...ti tek skontao...
Ovdje je uzrok jasan ko dan.Slab kvalitet igrackog kadra,slaba mentalno-moralna koncetracija i na kraju po meni slaba koncepcija igre.To su i igraci i trener moraki znati da se ovakve nokaut utakmice rjesavaju dok su igraci jos u snagi i koncentraciji(a ovo obadvoje se moglo nazirati u prvih 15 -20min.)
300 hiljada eura se sinoc izgubilo sigurnih a nije to malo za nase uslove
Crnkic je prejak igrac i Sarajevo ako bude pravilo onoliko sansi prosetati ce se ligom
Kojom ligom???