Bravo ovce, i dalje vjerujete da fudbal igraju igraci. Papci maloumni svi redom. Već odavno fudbal igraju organizacije, FIFA, UEAFA, pic... mater.... Već je bila vijest da Tan prodaje neke svoje klubove, Sarajevo mu je zadnja rupa na svirali, investicije u Sarajevo su opale. Sudija je svirao katastrofa, malo je reci, opet vidljivo štimanje utakmice za kladionice, koliko li je Tan zaradio samo zato što je Sarajevo izgubilo utakmicu, koliko je Sarajevo dobilo od toga?
Igrači nisu željeli/smjeli da daju gol, pa pucalo se izvan okvira gola barem 15 puta, svaki put igrač pogleda trenera kada ispuca loptu preko gola. Što li bože? Promašaj penala je bio očekivan ko je utakmicu gledao drugim očima a ne očima vatrenog navijača. Linijski sudija nije digao zastavicu za očigledno igranje rukom u petercu, ako ono nije vidio ne treba da bude sudija, ali opet se vraćamo na moju prethodnu tvrdnju vezano za međunarodne fudbalske organizacije.
Zarija je udarala, lomila, čupala i uništavala igrače Sarajeva ali su kazne bile preblage, dok su se prekršaji protiv Sarajeva svirali i za nepostojeće faule. Bilo je tu nepravilnosti mali milion ali vatreni navijači to nikada neće sebi priznati, što je i dobro, jer za ovaj vid gldijatorskog fudbala više niko ne bi navijao.
Prikaži sve komentare (205)