Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveći propust: kad si od Ibre tražio da dođe na "probu", umjesto da si platio Ajaxu fer odštetu. Umjesto toga doveo si nekog malca iz Evertona za 8 mio funti koji nikad nista nije znacajno uradio u Arsenalu. Ibra: ja ne dolazim na probu, proba dolazi kod Ibre :)
mozda ide bosfora u fenerbahçe
Propustio si tri takmičenja Amela Ćurića, ovakav talenat ni ti nisi otkrio. Propustio si vladavinu El Baketa i Sebije, odlazak Šepića i Konakovića iz SDA, a najviše od svega si propustio još koji put biti prvak Engleske ili odigrati još neko finale Lige prvaka. Brate Arsene, najviše si propustio nešto osvojiti
Dodji umjesto Adzema
Bice selektor Francuske poslije SPa.
Arsene, care, uz duzno postovanje - veliki si trener, ali nemoj trositi vise vrijeme na fudbal. Odradio si svoje - idi sada uzivaj sa svojim parama, idi malo na egzoticna ostrva i druzi se sa egzoticnim zenama ;)
Misliš ženama sa ''egzotičnih ostrva''?.
bolje ti je da odeš na hadž
Idi bolan negdje, pusti se toga, penzija, vrijeme ti je, jos malo pa valja mrijet
Najteze je umrijet kad imas puno para. Ovako, kad nemas - svejedno ti.
Svasta