Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slozio bi se s njim da mu je vrijednost ekipe kao kod Burnleya ali kad vidis kakve zvijezde ima u Arsenalu i onda pogledas koji su na tabeli ova njegova izjava je apsurdna.
Reče čovjek koji je prije par dana izdvojio 65 mil eura za igrača :)
Za razliku od PSGa i Man City, Bayern i Barcelona nisu vjestacki klubovi...
Idući petak poslije džume sergija za Wengera
Bježi Wengeru, matere ti. Arsenal je tu gdje jeste zbog tebe, nikakvih rezultatskih ambicija, samo da je sve udure s ekonomijom kluba. Ne može vama ni pet Aubameyangova pomoći.
Spominje Bayern a Arsenal u svakom prelaznom roku potrosi vise od Bayerna.
Arslo bogati tvog ne prdi.. bio si trener kad su igraci poput Henrija kostali dva kila brasna pa nista nisi postigo.. prdis u prazno opasno i zamaras oci istinskim navijacima.. Uhljebu
Wengeru pare uložiš svakako je sve kocka a ti si poznati Francuski Škrtac ti bih da se j ali da neudje
Da City nema Guardiolu, bilo bi nepredvidivo. City odskace, a sljedecih pet zajedno sa Arsenalom su otpilike tu negdje, sto nije uopste lose. Obicno se u jednoj ligi ne vise od tri tima bore za titulu.
A inace je Arsenal puka sirotinja
Čovjek je potpuno u pravu. Baš čitam ove „eksperte“ ispod mene koji jednog Wengera nazivaju neznalcem... Hahahaha...
Koliko si platio abumejanga i lazzaceta???
Osvojit ce i Arsenal opet titulu kad tebe sutnu.Ovaj cica uporno trazi krivce negdje drugo a ustvari je do njega
Licemjer