Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wolfsburg pusi 3:0, Dzeki i Misimovicu po 5 ocjena. Ljudi budite realni, Wolfsburgova odbrana je toliko losa da bi Misimovic, Dzeko i Grafite bolje odradili posao u odbrani.
8.12.1991. RED STAR WORLD CHAMPION!!!
oba tima daju gol....zicer ;)
Carrick i Fletcher ne mogu cuvat Dzeku i Grafitea, 1 ko kuca!!!
Nakon što je Armin Veh prošle sedmice zamijenio Felixa Magatha na klupi \"vukova\", na njega je palo teško breme. Mislim da stvarno nema smisla vise sa tim nebulozama i kojekakvim greskama tzv. novinara. Sta se sve nece procitati s vremena na vrijeme na ovom portalu...