Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko te je** ,idi crtaj ratne zlocince na prsa🖕
@MedoIzPecine hocel makar Jelena doć
AKO NE SMATRA BIH SVOJOM DRŽAVOM,NE TREBA NAM NJEGOVA POMOĆ
Hahah pa neces ni da hoces!Nisi bio na beforu nesh ni na after ;)💙🇧🇦
50% stanovnistva ne smatra bosnu svojom domovinom, zivis u svijetu bajki i iluzija
Jel neko tebe pitao da se vratiš
STETA!! Kao igrac ODLICAN, za reprezentaciju bukvalno GINUO na terenu, stvarno bez pretjerivanja, ko ne vjeruje neka pogleda snimke tekmi.... kao covjek nije on los, budaletina, onako ZVRK u glavi, ali ipak nas, jedan od nas, steta, steta.... odlican bek defanzivno, dobar pregled igre, SRCE na terenu za BiH bilo u svakoj tekmi kao ZA ZIVOT.... STETA! Hvala Ognjene, nadam se da ces sam shvatiti greske
Da je lik samo malo bio bolji u glavi i zadrzao ideologiju za sebe, karijera bi mu bila znatno bolja. Ovako ce ostati upamcen po ispadima i skandalima
djenerala istetoviraj na gu....😂😂😂
opaaa
NIJE NJEMU MJESTO U REPKI, CUDIM SE BAJEVICU, ALI DE, CUDNI SU PUTEVI GOSPODNJI
Nebitan si ko reklama u po neke emisije na ytb
Idi nituj divu Karleušu,za to ti ne treba selektor i repka.
Sada mozda i pogledam utakmicu reprezentacije.....ali samo mozda!!!
Steta za repku jer smo izgubili odlicnog igraca a isto steta i za Ogija jer ima ocito kondora u glavi. Da je bio samo malo pametniji sad bi bio zakletva svih navijaca repke a pogotovo ovih prevazidzenih dijasporaca BHF. Oni su jos bitni i nesto se kao pitaju dok je Begic tu a kad on ode sad na kraju godine nestat ce i oni.
Ali za ono ako je istina svaka ti cast..
Dobra ti je odluka momcino,sacekaj kad bude rs drzava oa za njih igraj. Bojim se da neces nikad zaigrati u toj kombinaciji..
Sad fanstikosi mogu biti mirni. Idemo na euro.
Gazi sveeee ceeeeeetnikeeee sve suuu too piccccckiiceeeeeeee
I nije to reprezentacija za srbe i hrvate. Treba i rad nogometnog saveza bojkotirat, neka nema natjecanja ni ničega u državi dok se ne rješe temeljna pitanja.