Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj frajer je fakat ogranicen...
@kasperneunistivi2 kako jarane muda kad se svima zamjera hahah kao sportas mora imati vise mozga nego muda ili barem u istoj mjeri i mozga i muda. nekad je pametnije da suti
Sto ga se prije rijesimo iz reprezentacije, manje su nam sanse da ce ovaj ološ posijati zlo sjeme u svlacionici.
haj ne seri svega ti ima čovjek pravo na svoj stav i mišljenje ja sam bošnjo, iz Sa, i ne smeta mi Vranješ dok god daje sve od sebe na utakmicama i poštuje državu. to što se ne može sa navijačima, što je fakin...je njegova stvar
treba zakazat prijateljsku sa albanijom u albaniji, pa ga samo dole slučajno zaboravimo i eto
Ovog momka treba izbaciti iz repke. Vrlo je los primjer mladima. A nije neki ni igrac.
ako nemamo boljeg igraca od njega na ovoj poziciji onda treba raspustiti repku... pogotovo nakon najnovije tetovaze cetnickog vojskovodje...
grci i srbi...balkanska primitvna ološ
Ništa loše nije uradio, ali treba od svega praviti slučaj.
To nije nigdje u Holandiji objavljeno osim na voetbalzone.nl. To je site sa fudbalskim statitstikama, tako da ga nikako ne možemo nazvati vodećim holanskim medijem.
Nije on "Bez dlake na jeziku " nego "Bez mrve mozga ".
..... ober krkan !
Decko napisao dobro dosli u pakao kao sto je hiljadu puta prije napisano. I od strane novinara i od strane igraca. nigdje ne pise ja podrzavam nasilje, cemu linch??
Očigledno momak nije baš nešto pametan. Boljebi mu bilo da šuti i da šuta loptu.
Igro čovjek dugo sa spahićem... A i pozicije u igri im nisu daleko
Spaha je mangup , a OVO je obični retard .....!
@sanja076 spaha je retard, po meni, barem 5 puta veci od vranjesa..spaha nas je kostao mnogo puta zbog svoje naravi zbog cega su ga i istjerali iz skoro svakog kluba gdje je igrao..rusija, spanija, francuska pa njemacka, ko se ne sjeca njegovih incidenata iz ovih drzava taj ne prati sport dovoljno dobro..
Ne treba ga kriviti. Ipak je on odrastao u Genocidnom Djikanistanu, gdje je takvo ponasanje norma.
Na snimku se vidi huligan kako baca koktel sa atletske staze! Odakle ga na atletsjoj stazi ako nije sluzbeno lice? Ova Grcka je propala drama.
Cuj poznat kao bez dlake na jeziku 😯 Prije bi se reklo poznat kao teski idiot!
Poznat kao bez grama mozga.
Vranješ zvani balkon. Stvarno je ograničen.