Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali Ivaylo zna bolje.. jbm ga u usta!
@Anvar el Sadat mislim da tu ima dosta do Dzeke. Prvo mu je branio jaran Hasagic dok Susicu nije doslo u glavu da je Begovic bolji. Prvom prilikom je slozio Begovicu pa je montirao jarana Sehovica. Vrhunac svega je postavljanje Adija Adilovica za trenera golmana, a normalno to je brat njegovog velikog jarana Eldina Adilovica. Volim Edina kao fudbalera i hvala mu za mnoge golove, ali mi nismo ni svesni koliko on odlucuje u reprezentaciji.
Bravo Vladane 👍
Nek mi neko kaze gdje je logika da Kovacevic i Bilbija nemaju bar po 10 nastupa?!? Menadzerski talovi, forsiranje bilmeza, fuj
..... facom , isti Đoković ! 😂
a džaba ga dobili od FKS...uzeće za njega bar 5 miliona oera
I vise 100%
Bravo Vladane.
A inace liga mozda malo jaca od nase.
Svaka cast Kovaa !! A niste mogli ni slucajno napisati da je izdanak skole Fk Sarajevo, da je Zeljin ili neciji drugi u naslov bi stavili to.
Covjek ima sezonu iz snova najbolji golman lige a kod nas brani Sehic e jebi ga.
Bravo goldzija. Poslije Poljske sljedeci korak jedna od liga petice. Ti to zasluzujes. Bio si macka i kod bas na golu. Potencijal i buducnost za bh.repku!
jel mene zeza matematika ili sta, pise ovako : primio je 28 golova iz 34 utakmice a 16 puta je mrezu sacuvao .... da li se misli i na kupove i na europu ili sta vec
Više da je logika. Znaš da se na jednoj utakmici može primiti više golova?
Kad budeš igro za Bejha sve lopte da pustiš da u niđu!🤣😂🤣😂👍
Daj te covjeku priliku da brani za BiH.
A tuta bugarin zove menadžerovog Pirića kako bi mu digo cijenu, a čovjek klasični fatač muha.. Vamo Kovačević briljira.
Ma bolji Pirić. Ta će Vladan
U slobodno vrijeme posjecuje striptiz barove
Vico Zeljković,Adnan Džemidžić,Ivan Beus,Irfan Durić,Ivan Perić,Muhidin Raščić,Midhet Sarajčić,Dragan Soldo,Milorad Sofrenić,Muris Jabandžić,Ivo Ivkić,Fuad Čolpa,Milorad Lale,Azmir Husić,Miloš Brkić,Žarko Laketa... ZNAMO DA VAS NIJE STID!!!
Samo Šehica gurat koji nije ni u top 5 golmana druge lige