Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodikov sestrić, poyy!
Malom Vici zinula guzica za visokom pozicijom, pa će malo preko Borca koji se finansira budzetskim novcem i stranačkih veza do najvećih visina. Borac ide iz RS-a u evropu svakako, uspjeh se pripisuje, pogađate Vici. Sve to vodi od anonimusa do Predsjednika NSBiH za 2 godine Obećao baja, biće tako. Well done!
Zelim postati predsjednik drzavnog a jos nisam postao ni predsjednik entitetskog saveza. Sasvim dovoljno za definiciju kreten i/ili bolesna ambicija. Nece da moze, imate 3 kluba u Premier ligi i vas maximum je mjesto potpredsjednika.
Ovo se zove puch! À Klix ostaje Do-dickova propagandna novina!
Dodikov sestric😂😂😂,nek te zaposli u crnogorski savez kod nas nema bujruma
Iz RS bi svi na neke državne funkcije i pozicije a državu ne priznajete.Pa vi mislite da će proći to i baš u fudbalu.Mislim da te zeznuo taj šta god ti je obećao.
jbg zavolio je nogomet kao dječak, pa ćemo ga zaposliti ko ga ebe...
dodickov sestric koristi rijec nogomet, komsic se brine ko ce biti reis....ima buducnosti ;)
Niko od vas ne priznaju BiH al svi bi malo bosanskih para MRSSSSSSS
@advokat123 al mogu davat pare u budzet ??????
Dobar vic hah
Jel ovo onaj sto govori politicko Sarajevo.
Fino Vice zbori, vidjecemo djelovanje. Da parafraziram- Kovacevic rusio entitetske zakone, pozivajuci se na misljenje pravnog komiteta.- Ovo mi malo tukne, al hajde da vidimo.
Mi mu dajemo prostor, a on će nas dokusuriti. Na proljeće još 15 penala za Bojac
Ma od tebe nema hajra.
kako kaže tetak ce me postaviti za predsjednika!
Dodikov nećak 🍼🍼