Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako si Dodikov zet mislis proce ti to kod UEFe
Srbin
Dobro. Šta sad, hoćemo ga klat, nabit na kolac, silovat, pobit mu djecu, šaržer u njega isprazniti? Pa šta ako je Srbin?
Vidi se na njemu da je ozbiljan, ako on ne vrati Borac na pravi put onda ja ne znam ko može :)
Nalrijed Djikanistan
Naprijed Vico, syebi Djikane do zadnje krmetnjacke lige i na kraju im baci loptu u krmetnjak neka se igraju govnobrckalometa.
A odakle je ovaj vic?
Zamisli samo, nosiš ga ispod srca devet mjeseci, povraćaš danima sa osmjehom, jede ti se buranija i grickaju ti se zrnca nepržene kafe, natiču zglobovi i bole krsta kao da sam đavo u njima kunja. Prođeš pakao poroda da konačno ugledaš plave okice svog voljenog čeda, pa ga nježno gledaš i tiho kažeš : VICO.
@AriaScorpio koji ti bog, tacnije bozica.Zenio bi te iako vjerovatno nije pametno gledajuci taj nick.Skorpija pljunuta
@cemusveovo Hvala dragi. Autograme dijelim petkom.
Vico moj te zico