Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Ventura, ti radi formacije žrtvuješ trenutno i u zadnjih 5 godina najboljeg napadača kojeg imaa Italija, da bi njega glumio (u pročitanoj formaciji)... DARMIAN !? Treba ti gol, Insigne ti na klupi sjedi, a ti ubacuješ De Rosija (pri čemu ti on govori isto što i ja). Da si se imalo potrudio, shvatio bi da najbolji igrač nijednom velikom treneru nije toliko nebitan koliko je tebi bio Lorenzo. Zbog toga, fajront, govnaru.
Da si imao Muda, igrao bi 343, ako je baš neophodno da igraju i Barzagli i Chielini i Bonucci. Ispred njih De Rossi i Parolo, lijevo Darmian, desno Florenzi, ispred Imobbile, lijevo krilo Lorenzo, desno krilo Giovinco... ah, da, Giovinca nisi ni pozvao. Da si imao Pameti, igrao bi 4-3-3, gdje bi i Darmian i Florenzi igrali sto igraju u klubovima, kao i svi ostali. Ove sezone u italiji niko od velikih ne igra 3-5-2. Kako je to Dalic fino rekao: treba samo prave igrace staviti na prave pozicije.
Ventura je idiot i ovo se moglo ocekivati, ali znas sta je meni najzanimljivije?? To sto ti nisi gledao mec a komentarises i pametujes ovdje, jer da si gledao skonto bi da De Rossi nije igrao vec je sam otisao na zagrijavanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bazdarevic 2.0
Napravio sam sranje ali ostajem...
@seo001 Ne dajem ostavku već bi da nastavim sa projektom - dva ciklusa kvalifikacija i samo smo se sramotili. Poslije Kipra ja bi njega najurio. Pametni Hrvati kad najuriše Ćaćića poslije Finske.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Italija ima jako los napad trenutno. Ipak, ludost je bila ne igrati sa Zazom i Balotelijem u spicu, ojacani Lorenzijem na krilu
Moj Ventura ti si najveci krivac i tvoja glupa formacija...Insigne ti nema mjesta u ekipi, ne uvodis ga ni kad je zagustilo...sramota...ali opet treba ti odat pocast jer si uradio nesto sto niko nije uspio vec 60 godina, uspio si da ne odvedes na svjetsko prvenstvo jednu silu kao sto je Italija...jos ova generacija ima dosta dobrih igraca i ono sto je najvaznije spoj mladosti i iskustva...
Frajer k`o ovi nasi iz predsjednistva.
Jos jedan sto treba da analizira. Kad se s Italijom ne plasiras nemas sta da analiziras. Mozda je trebao da zove Pele-a ili Ballotellija, bar za ovu utakmicu. Ovi se bas nisu pokazali. Slabo imaju kreativaca u veznom redu, koji su mogli da naprave neke sanse.
Podnijet ćeš,polako
Svemu dojde kraj da sve Repreztacije jaki zemalje neodu bare jedno na svijesko prevestvo sa para se nemoze sve kupiti.
Koji glupan
Ace Ventura
Da si a vrijeme prestao pozivati svoje vršnjake u reprezentaciju možda biste se i kvalifikovali. Nije Mundijal za penzionere.
Niko neće da se preda, pa ni on. Ali generalno loš izbor za Italiju pored toliko stručnjaka. I naravno velika sramota što ne igraju Prvenstvo
neće da dadne otkaz jer tako ne može dobiti otpremninu
Meša bi rekao: Falio mi je Bobo Vieri
On ni u baraž sa Španijom ne bi mogao.
Bazdarevic ga pravio.