Moj Ventura, ti radi formacije žrtvuješ trenutno i u zadnjih 5 godina najboljeg napadača kojeg imaa Italija, da bi njega glumio (u pročitanoj formaciji)... DARMIAN !? Treba ti gol, Insigne ti na klupi sjedi, a ti ubacuješ De Rosija (pri čemu ti on govori isto što i ja). Da si se imalo potrudio, shvatio bi da najbolji igrač nijednom velikom treneru nije toliko nebitan koliko je tebi bio Lorenzo. Zbog toga, fajront, govnaru.
Da si imao Muda, igrao bi 343, ako je baš neophodno da igraju i Barzagli i Chielini i Bonucci. Ispred njih De Rossi i Parolo, lijevo Darmian, desno Florenzi, ispred Imobbile, lijevo krilo Lorenzo, desno krilo Giovinco... ah, da, Giovinca nisi ni pozvao. Da si imao Pameti, igrao bi 4-3-3, gdje bi i Darmian i Florenzi igrali sto igraju u klubovima, kao i svi ostali. Ove sezone u italiji niko od velikih ne igra 3-5-2. Kako je to Dalic fino rekao: treba samo prave igrace staviti na prave pozicije.
Ventura je idiot i ovo se moglo ocekivati, ali znas sta je meni najzanimljivije?? To sto ti nisi gledao mec a komentarises i pametujes ovdje, jer da si gledao skonto bi da De Rossi nije igrao vec je sam otisao na zagrijavanje.
Prikaži sve komentare (26)