Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima BILBIJA....DAJTE MOMKU ŠANSU . SVAKAKO JE IZ NAŠE LIGE.Ove uvozne balerine ne treba moliti
Pa da ste posteni sve do jednog ne bi se ni odazivali okupljaju repke dok je onaj bilDe na celu saveza,e moj Dzeko da si pravi kapiten odma bi poslije Begovića ispricao cijelu priču
Jes, al zato top komentar da Bilbiju treba zvati koji psuje b@liysku mat€r igračima Želje, to možete naći na SS.ba i svjedocenje Jadranka Bogicevica...da je obrnuta situacija u Srbiji napr da je na nivou Ronalda opet ne bi nikad igrao.
a sta je bilo za begovica, moze malo konteksta?
https://youtube.com/shorts/yjQWEt0e0W4?si=G1c0vmz4sBvsisT1
Ne treba igrati za repku sve dok je Vico direktor i onak corkan Miske....UNISTISE REPKU
kakav udarac kretenu koji pišeš ovo zašto ponižavaš ostale igrače. Kad Edin nije tu onda mozes ovako pisati a ostali!!! Daj ba druže sasvim svejedno kojih 10 ostalih ce istrčati. Momci su svi u 10 grama kvalitete
Ne kažem da se trebamo povući iz velikih takmičenja, ali daj da smanjimo ambicije na sredinu tabele dokle objektivno i možemo doseći. Tu oko Lihtenštajna, Gibraltara i sl.
pa komotno iznenadit lihtenstajn i ne pojaviti se
Tko jos ovaj cirkus prati
@goouser576, ko je taj ahmedhodžić pa da se ne odazove na dva poziva, a prije tri godine babo i on molili i patetisali u medijima da dobije poziv dok je bio na klupi u Malmo. Džeko se može odazvati, a on eto zna nešto više o savezu pa ne želi nastupati. Ništa grbo nije bolji na terenu od prosječnog defanzivca u trenutnoj ekipi tako da ne uzdižite ga bezveze.
jazuk golemi.
Imate naslove koji stalno plase navijace reprezentacije. dajte malo pismenije naslove pa nije smak svijeta ako neko ne moze igrati.
znaci plan je sljedeci da se dobiju sve 4 utakmice sa nadom da ce portugal i slovacka i izgube po 3 utakmice i po remi jedan dobit. idemo jako
ko ih jebe.nek igraju BH Fanaticosi bolje ce odigrat.Kovacevic nema pojma a Tahirovic je dobar jos mlad ali nema iskustvo
Ahmedhodžiću se zahvaliti na dosadašnjem doprinosu i ne pozivati ga više. Mali umislio da je Sergio Ramos.
Hvala mu, igrao srcem i jedan od boljih pojedinaca uvijek bio na terenu. Ja mu necu zamjerit taman da se vise nikad ne odazove jer samo slijep moze mislit da ovo Anel radi iz nekog sebi sebicnog razloga.
Igra se za reprezentaciju, ne za savez. Vratimo se u historiju i pogledajmo u kakvim trenucima i kakvoj teškoj situaciji su igrali Bolić, Bajramović, Spahić, Konjić, Džeko i mnogi drugi. Ako si se odlučio za Bosnu, to ne mora značiti i da možeš igrati kad ti volja. Što se tiče saveza, savez je uvijek isti i bit će isti sve dok se država ne popravi. Samo budite u realnosti.
Bas veliki udarac,imali smo odlicne sanse da se kvalifikujemo,a ovako nista..ha,ha
Koji zmajevi? To su vam obični blahori iz trnja!
Gušteri bez nogu. Niti zmija, niti su gušteri.