Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sljedeće će godine moći samo otići u Brest Litovsk.
blue@ Mislim da koristis moj nick :P Dzeko po mom misljenju najboljia moguca solucija je da ostanes jos jednu god u Wolf i da zabijas u Ligi prvaka :) 2 sezone u Ceskoj 2 u Njemackoj pa ako Bog da 2 u Italiji, 2 u Engleskoj a u Spaniju odes da se zajebajes :)
ZNACI OSTAJE KONACNO HVALA ALLAHU DRAGOM,HVALA BUDDHI,HVALA ISUSU,HVALA SAHBAZU
opet ti, sta sam ja rek\'o za tebe
samo treci danas
Pa i da mu hoce zamjerit ne smije, jer bio bi teska budaletina da se sveti najboljem igracu na kojem pociva igra Wolfsburga!
e savjetnika silnih, samo im je stalo da stave lovu u padže a Džeku da zavale sva sreča pa su to Nijemci a ne neki mafiozi gulikože Džeko lave samo naprijed pa iduče godine u ManUtd, tamo ti je mjesto