Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebi mater kujo. Sto ga nisi prijavila? Sada kao trebamo da se suosjećamo s tobom, a nisu ti smetali milioni i da kamaraš djecu? Koliko je jadnih žena koje su u goroj situaciji od tebe i kojima treba pomoć... Plači suze parama i nađi novog sponzora, kujo!
*Briši suze parama
Ne sehri. Sponzorusa od jednog fudbalera do drugog. Cuj silovana. Sramota prema zenama koje zbilja prezivljavaju silovanje.
Da ovaj Van der Vaart sta valja nebi on danas igrao u Betisu, nego s kolegom Robenom u Bayernu ili s Depay-em u Manchesteru. I onaj Jan Huntelaar je bolji napadac od njega. Da je Huntelaar usao mjesto Van der Vaarta malo ranije u finalu protiv Spanije 2010, ko zna sta bi bilo. A za razvod nemam komentara, nepoznajem licno doticni bracni par.
de nek vidi mozda je Dzekson sad pokupi, on pada na zenske koje su bile u braku i imaju djecu
ostavit trudnu zenu je fuj
ima još troje djece, s njime ili?
sa Khalida Boulahrouzom
sta je htjela si kurca dobila si ga sta hoces
Valjda joj je ostavio koji miliončić da si ublaži duševne boli ... Ne skontah od kud joj već troje djece, izgleda da i ona zna "ostavljat" . . . Kako god Raffa se nije ponio kao gospodin . . .!!!
JA ODVRATNE ZENE... TO SI ZASLUZILA KRAVO JEDNA......OSTAVILA KHALIDA RADI OVOG POGANOG DJUBRETA....CITAV SVIJET ZNA VEC GODINAMA DA NEMA NIKAKVOG KARAKTERA....
Gold digger
Trebala si razmišljati.Mogla si naći prostoriju za pušenje , a ne ovako
sjecam se kad su prije par godina ova nesretnica i khalid izgubili cerkicu. zna se da nema nista gore od smrti djeteta i da nista ne promijeni osobu kao ta vrsta gubitka. trebala je biti malo obzirnija prema khalidu jer su jedini osjecali istu bol tako da je njeno zujanje sa rafaelom bilo vise nego pogresno
Ova prica kao da je radila u Bosni 35 godina i nije joj staz uplacen,
ovaj je oteo jaranu zenu tj. ovu sabiju... veliki skot i olos ocigledno..
Sta kaze Sabija... ubode me i ostavi bol na srcu momee
Dobro si prosla, bivsu zenu je i udarao.