Nogomet
28

Van der Vaart ostavio trudnu djevojku: Osjećam se kao da sam silovana i ostavljena da umrem

Klix.ba
Holandski reprezentativac i član španskog Betisa Rafael Van der Vaart okončao je vezu sa svojom trudnom djevojkom Sabijom Boulahrouz, koja je za njemački OK! magazin otkrila svu gorčinu koju osjeća.

Van der Vaart je nedavno ostavio trudnu djevojku Sabiju Boulahrouz, bivšu suprugu nogometaša Khalida Boulahrouza, napustio je Hamburg i prešao u španski Betis.

Sabia je u razgovoru za njemačke medije potvrdila prekid veze, opisala je stanje u kojem se trenutno nalazi, a priznala je da je razmišljala i o samoubistvu.

"Da, gotovo je. Moja veza s Rafom je gotova. U posljednje dvije godine sam napadnuta nekoliko puta. Ako moram opisati taj osjećaj, sad se osjećam kao neko ko je silovan i ostavljen da umre u napuštenoj ulici. Da nemam troje prelijepe djece kojim sam potrebna i da nisam trudna, ne znam da li bih još uvijek bila ovdje. Stid me je priznati, ali sam često u posljednje vrijeme razmišljala o samoubistvu. Nekad kad se vozim pomislim da u krivini samo nastavim voziti pravo, možda bi tada sve bilo gotovo i ne bih osjećala ovu bol", izjavila je Sabia.