Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je što je navodno ta djevojka koja ga je optužila do sad tri puta mijenjala iskaz. Treći put je rekla da je silovana. Njeni advokati tvrde da imaju dokaze, dok katalonska policija ima samo videosnimke prije spornog odlaska u wc i nakon toga. Dani je uvijek bio lud, ali sumnjam da je ovoliko lud. Njegova žena ga brani, iako bi 99% njih odmah tražilo razvod. Puno je ovdje nejasnoća, nek policija i sud odrade svoje pa onda davat mišljenja
Nisam do sad cuo da neka od ovih nočnih dama lovi nekog bravara, ali znam da plastičsrke love na sve strane, primjer Dumhur.
moda je danas optuživati za slivovanje ne bi li te mediji prikazali kao žrtvu pa možeš i uspjeti doći do nekih para. jadno ali radi posao. Imamo i kod nas dosta primjera pogotovo u srbiji
Vidi mu žene, ko avion. Šta će po klubu tražiti sigurno klase ispod njegove hanume. Svi hoće pare bez motike.
vjerujem ti, i mene bi da imam toliki kes😂
Bravo za Danievu ženu!!
Imao kompleks NIŽE vrijednosti
Dani, nešto ti viri!!!
Pa ti opet ista snjim iz "ljubavi" Jana jana...
Dobro zavodile sigurno jesu al mozda ova nije pa je htio na silu uzeti.
#savsamsenajezio
Koji k.r..c ide po tim klubovima kad zna da je kao lovljena divljac.
jer je očito da ne voli svoju ženu, a ona ga izgleda voli. Pa mu je bilo lakše silovati neku, jer ga ni jedna neće.
Misliš da znaš ko je. Tako je otac od mog najboljeg druga uhapšen prije par godina zbog nedjela iz rata, čovjek bi ga na ranu privio. Samo mu oreol na glavi nedostajao, a ono lola u ratu tuko, pljačko, švercovo. Drug u depresiju pao zbog njega i sramote kad se sve saznalo. Jedva se izvukao iz kolotečine.