Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda sam u krivu (vrlo vjerovatno jesam) ali Rashford je uticao na igru iz ofsajda, gol ne bi trebao biti priznat. Ako griješim nek me neko ispravi, nije nemoguće da nisam u pravu.
Navijam za United. Upravu si.
mora se gurat United
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I onda mi neko kaže da nema Ronalda ManU bi ispao iz lige. Koliko ih je samo on kočio...
Pa Ronaldo nije ni igrao protiv Manchester Citya pa su izgubili 6-3.
Ma govorim općenito, prije nego je on došao igrali odlično, bili drugi. On došao, igra očajna. On otišao, opet igra na nivou
Lopovluk
Golemo
Navijaci egoiste Ronalda na aparatima . Utd ipak zivi i bez njega .
Kad su Engleskoj ligi ukinuli VAR
Manchester United forever ! Go go Red devils !
United ove sezone bez Ronalda pobjedio Citya, Arsenala, Totenhema, Liverpoola. Jedna od najboljih stvari koje su se desile Unitedu u zadnjih 10 godina je odlazak Ronalda.
Slažem se sa svima da je uticao na igru. I jos na kraju pokušaj da šutne i pušta loptu u zadnjem momentu. Englesko suđenje je za zatvora.
Kad je priznat onakav offside gol Salahu protiv Wolverhamptona.. onda je i ovo gol.
Jel Halland igrao?
Ako igraš kao špic, koji čeka šanse, i tvoj tim ti ne šalje lopte, normalno da nećeš biti primjetan na utakmicama. Da je nekim slučajem zabio gol, bio bi mašina od igrača, ovako pokušavate biti šaljivdžije sa svojim ofucanim forama.
United!
Mrtvi ooffside!
Kakva je ovo komedija od Bruninog gola? Kako su mogli ovo priznat? Lopta očito upućena Rashfordu, on utiče na igru trči za njom i za sobom 'povlači' nekoliko igrača Cityja i onda se Bruno ukazuje i šutira na gol. Ne zna se u kojoj ligi je smješnije suđenje
Podero ih United ko mraz paprike 😂😂😂
kako je uticao na igru ako je pustio loptu?
Povukao defanzivce sa sobom, praktički odnio defanzivce da bi otvorio prostor za Brunu.
Navijaci Arsenala slave!!