Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak se fakat promijenio, treba priznati. Kako na terenu tako i u privatnom zivotu. Na pozitivno naravno 👍
Sta nam to vrijedi kad nam.je mentalitet i moral kriticniji od prosjecne kurave. Sa 2:0 na 2:2 i boriti se da ne izgubimo mogu samo amateri. Dokaz da u ekipi fali psiholog koji ce raditi sa nasim igracima....
Bolje bi uefi bilo da stavi poteze sudije koji su nas ukopali u zenici crveni nije bio ni blizu!!!!!!!
Bez ulaganja u sport, bez popularizacije sporta i masovnog bavljenja sportom, posebno fudbalom, nema ništa. Dzaba kukanje, plakanje i šuplje teorije! Na pojedinim rekreativnim terenima u Sarajevu sa vještačkom i prirodnom travom, vlasnici pasa rekreiraju svoje ljubimce! Šokantno i sramotno za sve Bošnjake!
stari fazon, stariji i od zidanea.
Kapiten Dzeko je imao ulogu fudbalsje balerine u ovoj utakmici u kojoj se nije sa loptom sastavio a kamo li da je nesto vise uradio
ja sam besica zavolio jos prije par utakmica, momak se trudi, gazi, lomi pun igre i zivota... a npr dzeko seta po terenu
Za mene su Bešić i Pjanić bili naši najbolji igrači na utakmici. Šehić i Šunjić (do penala) su bili veoma dobri.
Režiser prenosa ko da se najeo gljiva ludara. Ništa bitno nije reprizirao. Penal samo jednom. Fakat amaterski. Za ovu Bešićevu akciju sam se čudio tokom utakmice što je nije ponovio. Ono što valja na novoj je da je puno bolja slika nego kad su prenosi išli na BHT, ali režiser je katastrofa.
Mo usporava akcije, zadržava loptu, nikada ne prebacuje na suprotnu stranu da bi težište igre usmjerio na stranu gdje je manje odbrambenih igraća, pun je sebe, arogantan, nevaspitan, željan publiciteta po svaku cijenu i uvijek na granici ekscesa. Tako ja vidim.
I još da je dao gol ... Zinedin bi mu zavidio 💪🏼
Lijepo, sam džaba ti to i naša dva remek djela od gola. Isfoliraju penal i navuku te na isključenje i izvuku bod na kraju. To se piše.
Najgori igrac na otvaranju grupne faze, pocinje mi elvis saric falit
Bešić mora da radi na dodavanju - da se riješi lopte prije nego ga okruže 2-3 igrača. Sve ostalo je čista 10 - samo se rješavaj lopte !!!! Pjanić je svjetska zvijezda - ne zbog držanja lopte već zbog davanja lopte drugima.
Besic je TOP igrač ali ima taj mali problem sa samokontrolom i brzo puca po savovima,inače može biti igrač koji na danasnjem tržištu vrijedi sasvim normalno 40-60 miliona €