Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo Mamic napravio lafovski znao unaprijed da Dinamu nece ici dobro,da ce mjenjati trenera.Ubacio Jakirovica u HNL-postepenim putem da dode do Dinama.Mamic razimslja 2 koraka unaprijed.svih njih.Mamic to je stari lisac i veliki znalac.
Podvalio im je trenera da nisu svjesni od koga je to došlo.Kad kazem podvalio mislim na pozitivno podvalio.Jer tonje čovjek koji razmislja puno brze od njih svi u strucnom stabu Dinama.On je to odavno znao da Dinamo ce posegnuti za promjenom trenera.Ovako je to posredno napravio,a oni nisu svjesni toga svega.Gdje nisu imali drugi izbor 😉.
cuj rijeka mu sve dala. haj ne seri odveo vas je u evropu sa skoro nemoguce pozicije. poslozio ekipu i ide dalje. vise je on vama dao
Kao Hajdukovac ovo mi je bezveze trebao je pomoćni trener voditi do daljneg Dinamo pa onda tražiti trenera. Ovo neće Dinamu puno pomoći jer trebaju se uigrati s Jakirevićem na naćin kakav ob traži neka im je sretno u europi a mi Hajdukovci nastavljamo gaziti u ligi sljedeća žrtava je Varaždin
@shitaci Netocno, ti si se upalio i poceo s nenogometnom sprehom. Sad kad sam te coolturno posrao izvlacis se losim fintama. Ni ante/stjepan nije hr ime btw. Otoci su nastanjeni hrvatima zadnjih 1400 godina. Nismo isti, upravo zato hr je eu/nato/schengen/medalje na sp/3x bolji standard a bih/srbija nikad nista. Ni mi nismo isti kao englezi, jebiga, bolji su. Treba priznat neke stvari.
Hinja,da mu hoce namjerno lose krenuti,karma se vraca kad tad.
Realno puno više je donjeo finansijski rijeci nego što je zaradio.par igrača št je doveo sa sobom donjet če rjecu milion eura minimum a doveo ih za siču
Umislio decko da je Klop, ostavio Rijeku i igrace ko pakaš pravi
Pravi šupački potez! Školski primjer
Hercegovacki prevarant.
Ovo je profesionalizam.
nema vise lojalnosti, niti romantike niti drugih pm, sve se svodi na novac, ko vise da taj i dobije...kapitalizam...malo ko bi od nas odbio novog jaceg poslodavca koji btw daje 10x vise, radi lojalnosti prema starom...pitaj radnika binga bil za 1000 eura vise otisao npr u kaufland...ili bi ostao i rekao neka dobro mi je...proslo je vrijeme samo nek ne puca...
Jbg, kad je preuzeo Rijeku bili su zadnji pa su na kraju izborili borbu za evropu. Covjek je preporodio propalu ekipu za pola godine.
Pa bilo je jasno nakon potpisivanja famozne klauzule. Kakav je to ugovor?
Dobar trener, ali totalno los potez. Ostaviti tim koji uskoro igra odlucujucu utakmicu u Evropi, to se moze samo nazvati pohlepa za novcem.
Stvarno sramota i Dinama i Jakirevića.
Golemo je ovo,volim Zrinju i Jakir mi je bio drag drama,ali je ovo ruzan nacin ,odnosno potez.
Mozemo li nekako otjerati one nehljebare iz saveza a dovesti Mamica?