Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta tebi nije jasno brko 😎
Jel i Senajid Ibricic pozvan...legende Hajduka?
Jeste al' u kur*u...
Pjevaju li für zu Hause?
Hercegovački Hrvati vole većinom Hajduk, pa Dinamo ove njihove ekipe su tek na drugom mjestu, nema tu tradiciju da navija za svoje lokalne, jer su prije dobrim dijelom simpatije za te lokalne klubove bile prema Veležu.
Najvece seljacine su skutori
Izgleda ni gospa pa ni sam Bog a ne fratar ne mogu pomoci "Ajduku" od kad su ga preuzeli Hercegovci i netjaci.
Baka stari hajdukovac i rodjeni Splicanin....Hahahaha....Vazda ima rezerna varijanta...Ako Nije Velez jeste Hajduk....Trebali bi Široki priglasiti za glavni grad Hrvatske.Kakav Zagreb tamo niko nije patriota..
Da nije tužno, bilo bi jadno! Pored toga što geografija govori, radi se o tome da okrojeli, u najmanju ruku nacionalisti, slave rođendan NAJKOMUNISTIČKIJEG kluba u Hrvatskoj.
Ajd lupas gluposti!, jedini komunisticki klub u HR je RNK Split i ljudi su bili od rijeci a ne izvrtaci povijesti po potrebi ko svi ostali.
ÚsTaśe na djelu..KAMENJARSKE
A bolje bit i to nego oznacen ka netko tko se ...d. za saku skuda
Proljeće na moje rame slijeće,....
svaka čast momci,ima cavraka