Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realna situacija i rjesenje i za buducnost sporta i svih nas je da se nekada u buducnosti izgradi jos jedan stadion, da i mostar ima svoj derbi.Sazvacite, pljunite i obisite stau, nema se sta reci puno.
Taj jedan kup vrijedi više od svih osvojenih prvenstava ove šaban lige...
Zar nije Zrinjski odnio i ovo !?
nisu htjeli uzet nista sto ih podsjeca na marsala Tita inace bi i to uzeli
sad' vam valja sule mrgan, a kad' ste ga zatjerali (nova uprava) onda niste pisali clanke o tome. covjek koji zivi i dise za velez. nije vam "dovoljno strucan", a nema toga u Mostaru kome sule loptu nije zakrpio. pa se vi idalje pitajte sto su vam tribine prazne i sto vam samo balavurdija dolazi, a ovako se prema najvjernijima ponasate - iskoristite i otjerate.
Bice Velez ogledalo BiH nogometa!
I ja koliko se sjecam trofej je bio puno puno veci. Ali ja mislim da je veliki trofej bio prelazan i vjerovatno se sada nalazi negdje u begeshu a ovaj mali su vjerovatno klubovi dobijali za posve
Najveći klub u BiH , 5. u istoriji Juge po osvojenim bodovima
aa Zrinjski klub osnovan u NDH koji sa radom nastavio nakon UZP-A?
Osnovan kada? Gdje je bio Velez 1905? Da nije Hrvata i Zrinje koji su donijeli loptu mislili bi da se nogomet igra rukama
vahid halihodzic u fudbaslskim krugovima poznat kao gonic robova.uspeo je da se protiv njega pobune i japanci,poznati po poslusnosti i fanaticnom radu.a kad ga ga pogledas ovako,bas lici na nekog berbera,libijca,tunizanina,egipcanina.pravi musliman bosnjak
MENI LICI KAO DA JE IZ SRBIJE KAO NEKO CIJE SU PRETKE TURCI 500 GODINA ...SEVDISALI DAJUCI IM FINU DOZU TURSKE PUTI!
@NONAMEXXL pa on nije iz srbije.on je pavi autohtoni bosnjak musliman iz mostara.ugljanin je iz srbije.on isto tako lici na ciganina ko vahid.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad se angažovati za stadion
Pa naravno, nece valjda ostati u NK Zrinjski koji tada nije ni postojao a osnovali ga pripadnici UZP.a.
U Turskoj se razmatra peticija o izmjeni Ustava Turske i napuštanju republikanskog sistema. Mnogi se pitaju: Znači li ovo da se ponovno uspostavlja davno napušteni carevinski sistem u Tursku. Ova vijest dolazi u trenutku velikih potresa turske ekonomije izazvanih padom lire, prenosi Sabah.
U prave je ruke dodao,zvijezda petokraka za petokrase! Jos da je ovo isti Velez ko onda bilo bi super! Ovaj velez je muslimanski a oni je bio narodni,dosta je vidit koliko ljudi dolaze danas i ko na utakmice
Hehe gledaj trofeja kao da je iz kinder jajeta. Ta Juga je bila cudo
nije bit u velicini............NEGO U VELICINI !
To je to! Trofeji trebaju biti u klupskim policama, pogotovo ovaj sa petokrakom. Forza Velez, idemo dalje.. sad u Premijer Ligi malo mlatiti desnicarske klubove, novonastale iz nekakvih bolesnih ideja.