Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igraju za pare , boli ih rinaka za Balkan
@The Maniac 1987 upravo tako, osim toga ko da bi bosnje bile ponosne na to sto je dinamo ili zvezda prosli dalje. Bas naprotiv, bili bi duboko u sebi ogorceni jer ne vole ni 'rvate ni srbe.
Sarajevo i Željo igraju samo za balkansku sramotu :D
Koga ba boli briga, osim komunjara i jugobalijandera, za Dinamom i Zvezdom??? Kakav ponos? Na sta? Pa ti klubovi redovno dizu parole protiv BiH, protiv Bosnjaka, podrzavajuci presudjene ratne zlocince, pjevajuci grozne pjesme o Srebrenici, ismijavaju zrtve genocida i ja treba da ih podrzavam. Nemojte vi iz klixa da budete kao jugobalijski N1 i AlYuzeera i da prizeljkujete neku srboslaviju. Dabogda izgubili svaku tekmu.
Zvjezda ponos Balkana ? Možda, kome ne smetaju ratni zločinci, srbski nacionalizam, bezumno nasilje i skandiranje " nož žica Srebrenica" Zvjezda je ruglo Balkana.
naslov je glup do bola....taman da se izlije nacionalisticka retorika u pojedinaca ...smoje strane Dinamu sretno , a ovima iz" tenkovske" brigade necu nista pozeliti , nisu mi simpaticni , a i ne mrzim, ih
Ponos Balkana!!!
Dinamo pobjedjuje, Kokarda gubi.
Glup naslov, a sve mi se više čini da na ovom portalu djeluju i neje pozadinske struje!
Boga mi moj ponos nisu ni jedni ni drugi :)
Ovo Dinamo igra protiv Atalante i Šahtara? Mašina. Ajmo Dinamooooo.
Zvezda nema šanse
Za ponos Balkana? HAHA... sto nas zorom grohotom nasmija... cetnicka zvijezda je poslednji klub na kugli zemaljskoj za kojeg bi trunku simpatije imali... bljak
Naslov vam je bezvezni,da su neka druga vremena ok ali ovako...
Koji ponos balkana boli me kur.c za njih
Dinamo dočekuje Shaktar a ne Atalantu.
Zasrace kao inace Balkanci...
Igrali bi mi svi za ponos balkana ali sa cim?