Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema mi logike da pored onolikih para u Saudi ligi jedan Saudijac dodje u Bosnu trenirati nekog. Jedino ako nije valjao njima.
famose famose eto zelje tamo se
goskum sagosum svim navijacima zeljkana
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cuj ovog iznenaden...da nisi mozda i uvrijeden....
Dok je ovaca biće i vune, navijači plaćaju dugove oni balahaju sa novcem a rezultat nebitan, kome ga polagati. Jel se oglasila uprava i smanjila plate i ugovore. Ili ide i po 2.500 KM pomoći za uhljebe. Otimaju djeci sokiće i bombone da bi prodali koju čašu soka i to na crno bez ikakve evidencije prometa. Kome ide novac od prodaje sokova i grickalica, evo pitam želj-ovce? Mamine i tatine kćerke guzovače uzimaju cifru u upravi. Bruka.
ranije radio u Engleskoj vodeći Fulem....
treva pzstiti jos ekipa.malo je 12. treba ti vise godina da iz 2 luge udjes u prvu odnosno Premijer. posto je samo 12 mozemo samo zamisliti koje su stele i namjestanja. borba do kosti.
Ovog su našli u Blažuju imigracioni centar.
Bruka!!
Truhli ste, raspadate se. Ne serite vise.
ovaj ko dijete kakvo
Treba napraviti smjenu potpunu od predsjednika kluba upravnog odbora, trenera i potpuno novi igraci uvo je uzas samo dva igraca bi zadrzo u Zelji. To je jedino rijesenje, pozivam navijace da se usmjere u tom pravcu
S bismilom drugi put 😄
Opet kriv neko drugi, standardno, bruka.
Dje je sad to ime, tradicija, nacin zivota, drugi put vas razvali granicni prelaz, kada ce te shvatiti da se ne zivi od stare slave sa kojom vi jadovi nemate nista. Bruka.
Šta je sa sporta u Saraj'vu? Pa dif-ovac vlada kantonom, a mulja i u državi? Đe ba zapelo?
Postavili ste trenera koji prica o “vasoj ligi”. Pa valjda bi to trebalo da je i njegova liga, jer vodi klub koji se takmici u toj ligi. Kako odbojno prica lik. Koga ste vi klocevi jedni za trenera postavili.
Na sta je spao nekad slavni klub. :(
Ooooo tugo!