Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije Džeko prvi igrač koji ima 34 ili 35 godina kojeg ''gledam'' u životu. Mogu opisati njihovu igru žmireći. Onda se pitamo što su Škija ( Katalinski), Jozo ( Bukal) ili Musemija ( Musemić V. ) završavali karijeru sa 30 ili 31 godinom polupanih koljena, zglobova, kičme...
@Hamoponovouredu Ne znam ko je protiv moga komentara. Ne vrijeđa nikoga, ne iznosi neistine osim ako ne uznemiravam javnost. Slobodan literarni pristup ''profesionalnom nogometu''.
covjek igra svjetsk, ali ne moze on sam. Pola tima skrto ili maloumno, igra za sebe
ISCRPILA GA SILAJDZICKA U DUBAIU,NEMOZE DZEKO METRA POTRCATI..TREBA MU MJESEC OPORAVKA...
Ako napraviš 31 šansu onda si igrao i više nego dobro.
Djeko kloc
@billy0508 kloc ti glavi