Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma niste vi krivi, kriv je svaki igrac koji trazi svoje pare, Zeljo je kriv, savez... svi su krivi samo ne vi!!!
Od kraja rata pa sve do sada ja nisam upoznat da je pošten insan ušao u prostorije Čelika (mislim na upravu te pojedine vodje navijača)
Žalosno bgm, nadam se da će Čelik ovu situaciju riješiti i nastaviti takmičenje kako i dolikuje jednom klubu tog renomea i ugleda koji je stvarao još za vrijeme SFRJ ! Sportski pozdrav iz TK!
Izbacit iz lige skroz, kakve su odgode vise i prolongiranja! Želji bez borbe a ostalim nek se igra! Serem vam se u ligu i pravila!
molio sam ja konu da mi bude prva; sta molio,platio bi,al kaze mali nisi faca,nemas karizmu,nemas cistu iglu...Edo Maajka, Svirali su Gansi
Kakva obećanja? Imali ste rok i niste ga ispoštovali. Kakve suze? Kakvo produžavanje rokova. Ovdje je Željo gurnut u neplanske troškove: karantin, organizacioni troškovi utakmice, poliocija, sigurnosne agencije. Navijači su posebno oštečeni , imao sam trošak dvije tramvajske karte, sendvič, piva točena 0,5 i odjednom vidim ljudi se vračaju sa stadiona prema Standardu.
Onog Olguna nogom u straznjicu, "investitor" chojk!
Kylie Jenner se prerusila u malu Svirenu
Celik i zenicani nista bolje nisu ni zasluzili.. Slavit cu kad vas izbace iz lige
@debolanakaunt mati tvoja mnogo toga je zaslužila kad te rodila takvog
Šta imaš moliti, čekate zadnji dan i onda kao nešto vam nije jasno. Plačajte ljude koji pošteno zarade.
Ovo je Željo kulturno kupio utakmicu jer su i oni u krizi,sutra Željo uplaćuje lovu i svi zadovoljni
Starteg kola Amar Osim🐕
Sta kaze Fuad na ovo,nema kad priča pred izbore ja sam konto on ce od Zenice napraviti švicu
Dosta je više vas..plaćajte sve redovno kao Zrinja, Široki, Zvijezda09..vas i Slboodu je trebalo prosle izbaciti i ostaviti GOSK i Krupu
Sad ce im zeljo da uplati sve do petka, i sretni i jedni i drugi😂😂😂