Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad igra neko koga favorizujes stices utisak da je dominirao cijeli mec i nezasluzeno ispao, ne primjecujes sve detalje. Stvarna statistika je sasvim drugacija, a Tottenham je imao bolji skor u totalu i zasluzeno prolazi. M. City i Borusija D. koje su izbacili su strasni klubovi.
Pa strasni klubovi su i Real i Juventus, druze. Sa Bayernom 2 puta nerijeseno u grupi igrali.
borusija strasan tim?! nemoj me zajebavati, klub ciji je rang liga evrope
Po svim statističkim parametrima Tottenham je sinoć bio bolji i zasluženo je pobijedio
Pusti statistiku,golovi se broje.
Nema ništa bez pune koncentracije. Svaka sitnica odlučuje u ovakvim utakmicama. U medijima je Ajax prije utakmice već bio u finalu, a poslije prvog poluvremena već su se rezervisale karte za Madrid. Imali su dosta prilika za treći gol i tu je bar jedna morala da uđe. Drugi gol glupo primljen. Zadnja izmjena napadača za odbrambenog igrača isto nije na kraju ispala pametna. Huntelaar je bio pravi igrač da ovo dokrajči, ali ne dobi priliku. Isto izostanak Neresa se osjetilo.
Oba para polufinala su pokazala da u nogometu moraš biti BUDAN 90+ minuta utakmice. I Ajax i Barca su ispali zato što su bili neoprezni. Plus isto je jako bitno da kad gaziš da ne staješ. To mi se sviđa ko Švaba, oni kad vode 3-0 idu da dadnu i četvrti i peti i šesti. Dembele je propustio zicer za 4-0 u prvoj utakmici Barce, nije znao da će im toliko faliti.
kao prvo namjesteno, i ovo i liverpul i juventus-atletico, barca-psg 6-1, itd. itd. u zadnje vrijeme su se nabulili pravo :) a kao drugo drago mi je samo zbog izraelskih zastava
Sam si sebe izbacio,kod vodstva od 2:0 malo se taktizira,ne napadas na gol kao da ti zivot ovisi o tome,ali hvala vam na vjerovatnoj najboljoj utakmici ovog sporta
Cijenim Tottenham i njihovu borbu i zasluzeno su prosli,ali mi zao ovih momaka koji su se borili protov evropskih divova.Kad pogledas cijene Ajaxovih igraca i kompletnog tima,ne dosezu ni do pola timova Juventusa,Barcelone...ali vec iduce godine su oni rasprodani i tako Ajax stvara i dalje najbolje igrace.
Ten Hag i ste mislili da je sa prvim poluvremenom sve gotovo a sto vam se u drugom i obilo o glavu.Totenhem je primjenio taktiku Klopa i Liverpula i tako vas je nokautirao.
To vas bog kaznjava zbog presuda Karadzicu i Mladicu
Moj Haže, upiši u google “Željo”, vidjeces sta je dno!