Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je moguce da mi za ovakve momke saznajemo u zenitu njihove karijere, i da ih tek onda vrbujemo kada ih i drugi traze. Pa zar je tesko skautirati ovu djecu kada im je 18-20 godina i onda od njih stvarati kostur reprezentacije. Ako je tesko ili nemamo para, onda nas treba ugasit.
Ovaj momak je odbio poziv mlade reprezentacije prije 10ak godina (proguglaj, imaju clanci), zabio gol za Svicarsku u21 protiv BiH i proslavio gol kao da ga je zabio Unitedu. Sad, kad nije dovoljno dobar za Svicu, se nudi nama. Smrdi ovdje svasta
Treba biti realan: gdje ima jos na cevape pa na trening? ...a u svici nema originalnih cevapa.
i on ce zazaliti...
Aaa to jedino možeš zaigrati ako Džekson bude bolestan da nemože hodati. Drukčije jok igraj sine gdje imaš budućnost patriotizam je izumro u ovoj jadi ovdje
Lik haman na zalasku karijere i sada bi kao da igra za repku. To samo može kod nas 🤔.
Samo kod nas lik sa 29 debituje
Samo kod nas i u Njemackoj. (Niclas Füllkrug)
Bošnjo funkcioniše samo u stranom okruženju.
Svaki napadac je manje sretan po disciplinu U repci od Alkoholicara Dzeke. Ali mi nismo U nicemu normalni-izuzetak jeLanaPudar i njen Strucni stab.
Mislio sam reci Sretan
Ja bih samo iz naše lige iz Zrinjskog Sarajeva Želje i Veleža napraviti ekipu. Ako nebi dolibili Islanda 3:0 umjesto ovih manekena
Nemoj sine ni u ludilu Švicarska ima 15 nastupa na SP i često dodju do četvrtfinala
Tabakovic ima 29 godina. Samo da se zapitamo koliko dugo moze igrati? Ovo je trebalo prije odraditi, sad je vec malo kasno.
Svi iz Bosne igraju za hrvatsku i srbiju, sad nam evo i svica krade igrace.
Kad kazu kradu nam igrace 🙄 Pa valjda oni svojevoljno biraju sto je suprotno od kradje. Ako smo se dotakli kradje onda BiH zeli da ga ukrade Svici, oni su ulagali u njega, oni su ga odskolovali.. Nek momak igra gdje zeli, to je apsolutno njegovo pravo i ne treba niko da dize nos.
DOSTA DIJASPORE DAJTE IGRACA IZ NASIH KLUBOVA ONI CE SE ZALAGAT A NE JEST HURMASICE PO REPREZENTATIVNIM OKUPLJANJIMA
Bas imamo klubova? Nije ti dosta Lux, Island i Lihtenstajn, ti bi da nas i San Marino nakanta?
@goouser467, babo ti krezav, majmune. Porediš igrača cvajte sa Ibrahimovićem koji je jedan u hiljadu igrača koji je nešto napravio, a povezivan s ovim podnebljem i čuvenom pričom o savezu. Gdje je bio Ibra u 29.? Vama samo nek je dovesti napadača, a to što nema ni sredine ni odbrane nema veze.
Jesi li stvarno krezav ili te zeza?
29 mu je godina, momak je u formi ali realno malo je već u godinama da bi se otimali oko njega. Ako ga zdravlje i forma posluži može odigrati još koju godinu i to je to.
Sta ces ovdje, prebroj zatvorenike da nije koji zbriso.