Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šveđani su me podsjedili na moje djetinjstvo... skupimo se mi djeca iz mahale i šutamo gumenjaru po livadi. ono lafo igramo fudbal.
Svedski selektor me podsjetio na nasheg Susica....konjina zeshca. Imali su srece da im belgijanci nisu uvalili jos koji. A Zlatan fakat nema sa kim da igra. Svedska treba drugog trenera i mladje igrace.
Ne znam ko je imao prilike da čita Alan Forda ali mene Zlatan izuzetno podsjeća na Bob Rocka.Nosonja pravi.Odvratna romina
Blesavi i podmiceni njemacki sudija svedskoj ponistio cisti gol.
Nisu ni zasluzili da idu dalje,lose su igrali.
Zlatan i Isakson igraju sa totalnim amaterima i luzerina i iskreno mi ih je zao. Pa pored svih mogucih uslova nemogu naci igrace da odigraju precizne pasove prema Ibri. I necudi me sto napusta reprezentaciju. Nece frajer da se blamira vise.
Zlatane ako citas ovo nama bi trebalo igraca u NK Vitez Bužim, para nesto nemamo ali je ovde vrlo profitabilna zemljoradnja kao dodatni posao za izdrzavanje.
Koji ba Zlatan...niđe veze.
Sad cemo nazalost sve manje da gledamo Ibrakadabra fenomen a sve vise ove super fudbalere poput Nejmara, Raketica, Lukakua, i jos gomilu bezvrijednih milionera....
zlatane mrš u Kinu
Zlatane sve najbolje, nikada neću zaboraviti onaj gol koji si zabio Talijanima na Euru 2004. godine!
Hoće to ko ulaže posuđenje pare u dva nova stadiona u glavnom gradu a u omladinskom pogonu roštiljahu hrenovke ko izviđači.Sad će bit Švedska dobra za nabijanje go razlike.
Znas li ti da su svedjani U21 evrropski prvaci ? Nema zime za njih, naci ce oni opet igraca sa ne budu kanta. Kod nas vec je druga situacija, ovo sto imamo polako stari a zamjene ni na vidiku.
Kakva novost, napravili ljudi dva stadiona koja su zamijenila dva porusena. Od ta dva, jedan stadion u vlasnistvu grada Stockolma sto nema veze sa reprezentacijom. I drugi sluzbeni stadion reprezentacije je u manjinskom dijelu (oko 33%) u vlasnistvu fudbalskog saveza, tj. vecinski vlasninci privatne kompanije. De ti to nama malo detaljnije objasni kakve to ima veze sa "omladinskim pogonom" (reprezentacije, nekog kluba, nemam pojma na sta ciljas?). Dobre im hrenovke kad im je U21 prvak Evrope:
Svedska se oprostila od Zlatana valjda?!
Ode harla takr le u zaborav, izludzivo svedske mase do besvijesti.
Drago mi sto su ispali samo zato sto je arogantni kreten, al je i igracina, to 2 ne ide nikako.
@SandzaklijaVI Jes, al' kad je Ronaldo arogantan to je brate za fuj, a kad je zlatan arogantan hajmo ga dizat u zvijzde.
A po cemu je arogantan? Znas ga privatno pa si tako siguran u tvojoj analizi?
nek su, katastrofa ekipa