Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sam sebi Arsenal oduzeo titulu u zadnjih par kola a ovom Brajtonu svaka cast
Svi veliki klubovi nek uce od Brightona kako se radi skauting i kako uzimat ovakve igrace za max 10 mil eura. Kakav tiiimm, top. Zelja, glad za pobjedom.
Isto kao i Benfica, Ajax, formiraju svoje plus kupe tamo neke za 2, 3 milliona i prodaju ih za 100m ili možda manje
Ima 5 kola oni su izgubili titulu.
Liga je postala dosadna, nema neki spekturalni tekmi!?
sramota razocarali su me 😠
Ovo je najgori arsenal u zadnjih 40 god. Kako su oni uopste među prvih pet ekipa?!?!?
Steta za Arsenal. Simpatizer sam Foresta ali bi mi bilo drago da Arsenal osvoji. Roster je ucinio svoje reklo bi se, slaba klupa poprilicno, kad jedan City zna drzat Fodena i Mahreza na klupi sve je jasno.
city najbolji dok ih ne pregazi real za koji dan
Iskreno mislim da će City njih da izigra kao Bayern, igraju drugačiji fudbal koji protivnickog svakog igrača prisiljava da trči konstantno i da nikad ne zna kada će napad sa koje strane, i znamo svi ko je Rwal naravno ali dajem prednost Cityu
Zavrseno vec sljedece kolo.
Arsenal 20 godina vec ista prica, krenu dobro, i popuste na kraju.
KAD JE ARSENAL 8 I VISE BODOVA VODIO JA SAM GOVORIO DA CE SE CITY VRATIT I OSVOJIT, A VI MENI PUCATE MINUSE, CITY JE NAJJACI OSVOJIT CE TREBLE OVE GODINE SAMO PAZITE!
Imas li zaradu od Cityja, sto si tako agresivan?
Ja kada sam pisao prije par sedmica City uzima bilo haus minusa. City trenutno najjača ekipa u Europi i svijetu
Sigurno mu kladionice zabranile da se kladi , svaki listić mu bio dobitni .
Može li Arsenal kako 4. ti završiti ?