Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška našem selektoru iz Posušja
prepooo ha midho u hodniku svega miii
Sretno ZMAJEVI, nase Gazije i nasi ZLATNI LJILJANI
Adzo Dolazimo i mi,Tin i ja sretni ko da smo osvojili Ligu prvaka :D
Osvojili se i Čimburijadu nezaboravi i to....:D
Ne da adžo Tinkya....
Karaj te me edine i safeteee
KARAT CE TE RUSILAC
Daleko su mu Tuzla, Siroki, Travnik, Mostar ili Visoko. Ajd nek sarajevska djeca imaju lopti....
pape kralju samo naprijed careee sveee najj ti zelimmm
Bra-Hrv 9:0 . . . Srb - . . . čekaj malo, srbijica ne igra, jbg
kixe stavi cu ti djete u zivi zid od 3 godine i napucacu ga najace sto mogu loptom u vugla
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Safete daj i meni Brazuku :D
Od klađenja živimo i kladimo se dugi niz godina uspješno - klađenje je naš život! No međutim, prije par mjeseci otkrili smo novi, diverzijalni način klađenja koji nas je u potpunosti preporodio i donio nam puno više uspjeha i zarade! Ova strategija nam je omogućila da na klađenje gledamo s potpuno različitog stajališta i na potpuno drugačiji način. Sve je ukratko objašnjeno na našem blogu, dođite, provjerite i javite nam se na mail. Sve ćemo Vam detaljno objasniti o našoj produktivnoj strategiji i uputiti Vas u naš proces rada! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
Svaka cast Susicu nek se Bosna ponosi sto ima takvog trenera, jednog gospodina. Za razliku od naseg Kovaca koji nece da mrdne iz saveza.. Lijep pozdrav iz Zagreba i sretno nam u Brazilu !
Gdje ti viđe gospodina da Bog da te sreca srela :D, ne mozes biti dingospo u šuškavcu i kožnjaku koji furaju revizori po sarajevskim tramvajima.Ali i dalje stoji da je on nas amidza ;)
"Nakon sinoćnje pobjede Manchester City će 100 posto biti šampion Engleske" E moj Pape, jel sastaviš 2-3 rečenice već ti u 3. trenersko neznanje ispliva. Dragi Safete reći 100% da ce Man City biti prvak je smjesno, on ce najvjerovatnije biti prvak, ali koliko se samo utakmica okrenulo u 5min. Pa i City je postao prvak u sudijskom vremenu :)
Kad ti dan lose ide, dodji na Klix i citaj kometare. Raspolozenje na nivou :D
I doći će na vrijeme, ti?
http://bet365.blogger.ba/ 100 posto bonus. do 100 eura besplatno !
Glup si
Taman da mu drkicu bacis,a lepom zapjevaj na uvce!
Oj Safete Sajo samo nisi ti sarajlija?
...super gest ali ipak mislim da se ovo moglo odraditi u nekoj manjoj sredini gdje su ljudi manje imucniji a s tim i dijeca...recimo mogo je i u rodnim zavidovicima, žepču, maglaju itd itd... ipak djeca u sarajevu imaju mnogo vise od ostale, sarajevo nista ne zaobilazi...a neka i djeca iz drugih sredina imaju neku konekciju sa svim ovim dogadjanjima a i oni navijaju i gledaju a trebaju im lopte sigurno!
hoću i ja loptu od Papeta
i ja
hajmo svi koji hoće loptu od papeta. pape, daj nam lopteeeeeeeeeeee:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A i Tino će doći sretan, adžo je tuuuuuu :D