Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel prezivila znal se sta
Mozak fudbalera je da ozeni naku plastinakerku fuljuu kad moze guzit takve za 100 200eura da bi mu takva ista za 10 godina uzela pola imovine plus sto ga je muzla sve te godine. Dzabe im svi milioni kad je to najniži i najgluplji sloj društva
Ovom mazlumu ce rveku isisat zadnji dolar.
e bas bi mu ju je... žao
Ja cu ostati sama kuci....kako dobar partner
Tuga koju osjećam prema ovoj ženi ne može se izraziti riječima. Samo ću sagnuti glavu i odšutiti..
Zaplakala od sreče kad je čula o kakvoj je cifri riječ😂
Tako je
idi tvoj je zivot ko je yebe mozes bolju uvijek naci ako patis
Moja da cuje da cu imati 35 miliona godisnji,ona bi svaki dan plakala od radosti budi siguran..🤣
kako bi ja plakao za te pare
Al fkt ne kontam ove fudbalere.Likovi imaju toliko kreša da to nije normalno i onda ožene ove plastikare koje ne liče na ništa,pa u šta si ti gledao hadalju jedan.
Suze radosnice za tolikim milionima, vjerovatno je i Amra Silajdzic ovako plakala kada je vidjela cifre u Edinovim ugovorima.
Place a sve joj suze niz ledja idu.
...od sreće, i ja bih. Dobra cifra !
A trosis njegovu lovu
Tolke pare a nema partijanja, Hana na haparatima.
Lete pare letim ja mama Mia!?