Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijea vijest. Sretno kapitenu.
Jedan je Krpa. Jak na nogama, dobar glavom i kretnje napadaca. uvijek je bio profesionalac i nikad ne Zelju nista rekao nije. Zato ga Manijaci i vole. jedva cekam prvi njegov gol (protiv Leotara)
Odlicno. Falio nam je napadac. Dobro dosao nazad legendo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tooo! Napokon. Nek' da pet golova i na konju smo. Mislim da mu nece dugo trebati da se uklopi u sostem Santos-Stilic-Amoah 😁
Povedi nas Krpaa
Lik je od odlaska iz Želje za tri godine promijenio četiri kluba. Bit će to dugoročno rješenje u napadu. ;o)
svaka krpa nadje zakrpu🤣🤣🤣
Samo konama petardu
FK Pensioner Grbavica, FK Gerijatrija, FK Metuzalem i sl. predvodeni klovnom i u dugu preko glave. Pa Monty Payton je majka mila za kone.
Njanjarooooooo🤣🤣🤣🤣
Dobro došao ,ubico divova 💙
Ubica lavoraša🤣🤣🤣
Realno lik je top napadac za nasu ligu, a sta mu bude kad ode negdje vani taraba.
Na ljeto opet negdje na Tajlandu ili Indoneziji pa zatim na zimu povratak u želju i tako u krug
i opet da nam donese 200.000€ moze
Realno dobar igrač i u ovim godinama, pa i sad za Tuzlu dok je igrao, dva puta zabijao pitarima, Borcu itd... po krilima Santos i Amoah, iza njega Štila, realno da se samo malo nafura, a hoće, mogao bi i više zabit nego prošli put kad je kod nas bio.
Su Lej Man povedi nas Suljagaaaaa
A Križevac? Svakako da je bolji i od Haračića a i od Beganovića. Doduše, edisu je beganović najbolji na svijetu.
Nadam se da ga nece u potpunosti otpisati. Cuo sam da ima potencijala, a osim toga on je zasticeno godiste, pa ga mozemo koristiti umjesto Bece, a sredinu pojacati Mekicem ili Hajdarom.
Sjećam se kad je u Dinamu predstavljen kao wunderkid 😂