Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za koliko se može prodati utakmica na ovom nivou? Ovo je ipak seljački mentalitet, koji misli da je u svom selu nepobjediv, pa kad se nađe bolji, teško se pomirit s porazom, udri sve oko sebe. Fudbal na ovom nivou bi trebo da se igra radi zabave, jer tu svakako para nema.
svi vi možete pisat gluposti ,ne znate sta se dešava iza kulisa ,sta se desava u prvoj kantonalnoj ligi,dodje jedna seljačina zamir da pravdu dijeli,a svi znamo ko je i sta je Zamir...
Može proći lopta, ali čovjek neće
Seljakluk teški.
Koliko uvreda na osnovu toga gdje neko zivi, nije ni cudo sto nam je ovakvo stanje
Novčana kazna, oduzimanje bodova i izbacivanje kluba iz fudbalskog takmičenja a isti prijaviti na koride
Romantika seoskog fudbala.Meze,pivo I rakija pored aut linije,izmišljanje novih pravila koje još nije usvojila FIFA, pljuvanje i udaranje protivničkog tima,spominjanje komplet porodice u seksualnom okviru,sudije dobiju kamen il šaku u glavu i na kraju uvijek pobijedi domaćin.
Prvo, mjesto a ni klub se ne zovu "MeđEđa" nego Međiđa, a klub se zove OFK Međiđa, koji predstavlja Gornju i Donju Međiđu. Svaka Međiđa ima cca. 1400 stanovnika (ukupno cca. 3000), tako da uvredama ne bi trebalo biti mjesta. No, većinom vrijeđaju oni koji su odrasli u mjestu gdje nema ulične rasvjete, asfalta niti kanalizacije, pa kompleks niže vrijednosti, kojeg osjećaju, pokušavaju projicirati u nekog drugog.
Drugo, nekad sam igrao u nižim ligama TK, gdje potplaćeni sudija svira penal čak i kada te lopta pogodi u stomak, pa kada pokažeš kockice od lopte na stomaku, kaže ti 'ok ali penal', ili ti sviraju po tri ofsajda a primio si loptu na svojoj polovini tokom kontranapada. To su lige u kojoj domaćini pobjeđuju u 90% slučajeva, a ekipa koja je najbolja po fer igri, pokušava se oštetiti kod kuće, jer eto oni su fini i neće se buniti.
a Međiđa je eto kao Pariz izvini nismo na tom levelu kulturnih vrijednosti pa se ne razumijemo. Lave moj te vase seoske lige a i taj fudbal nema veze sa realnoscu. nepisano je pravilo da se u utakmicama tipa Međiđa/Kerep ide pod ratnom opremom 😂😂😂😂 i od kad znam za taj nizerangirani fudbal tu su uvijek neka sranja
Sam naziv mjesta asocira šta su navijači.međedi
Teren nivelisan
Sluzbeno saopcenje kluba sadrzi rijec Fuj😂 Nivo....za medjedje lige.
Za sve je ovo kriv SAVEZ TK, ovi u TK su najveći lopovi i oni vrte novca više nego ovi u FSBiH
Međiđa šampion ooooo Međiđa šampion ooooo gazi malu Trebavu
Država se raspada oni se tuku zbog penala. Seljakluk teški.
Hit od vijesti. 🙌🏻
Ovog lika drugi put mlate u dvije godine. Jeste seljacka liga, ali sigurno nije dzaba dobio batine.
druze fudbaleri su u pitanju, koji god interview pogledas vidis da su zaostali u mozgu i da ponavljaju jedno te isto
kurbasici su inace moralne gromade Gradacca narocito ima dobar primjer policajca kurbase koji je se adaptirao i pored svog posla radi i vodoinstalacije a ne bi me cudilo ni da je poceo utakmice da sudi. sta ces ambiciozan je taj nas kurbasa policajac a o postenju da ne govorimo 🤪🤪🤪🤪
nek sam cuo da ima FK Medjedja i sad mogu umrijet odma'
još pobjedili jedan nula i seru hahah hoce glumiti da su jaki ovi neki ima ufc prijavite se sreća pa je taj sudija neki slabić da tako kažem neću da uvrijedim puno, kad naletite na neku veću moć i silu onda ce te zapamtiti sta je snaga i moć neki ljudi a vi se njima klanjate za 3KM kao većina a svi komentarišu po ovim mrežama a prodali bi se za sicu svi 99% ljudi
Sad svaki zaseok ima klub. Treba povisiti sve kotizacije, poskupiti lige, kako bi došlo do okrupnjavanja klubova i povećanja kvaliteta lige.