Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ujedal ovaj još?
Covjek se fura na Konja.
prc milojko, Suarez
kao navijac Liverpoola realno, treba im zadat aplauz njemu i kutijici na pocetku tekme i onda navijati za svoju ekipu, oni vise nisu dio nje. Ako da go, treba ga ugrist Robertson Carlos i kraj price..
kralj
sta se nesto sad vadisk djubre jedno zubato , postices ti mami svojoj pogodak
Gospodin Luis Suarez!
Imal u ovoj Barci lik da nije pokvaren?
Treba mu staviti brnjicu, dok je na terenu.
Trebao je iz dzungle prvo u neku dobru školu, pa onda na fudbalski teren.Tip prepotentan i odvratan do bola.
Liverpool od njega napravio zvijezdu, niko za njega nije ni cuo dok nije dosao u Liverpool, i onda se ovako nadje da s3re nesto... nepostovanje ogromno!
Ajax od njega napravio zvijezdu**
"Suarez je napustio Anfield prije pet godina kad je prešao u Barcelonu za 82 miliona eura, a ima samo riječi za navijače Redsa." IMA SAMO RIJEČI? AHAHAHHAHA
Krkan
Je3o ga tata samo ujeda em ovako em onako ima zube ko konj..
Zubko nezahvalni.
pa sta ako je proslavio gol? evo posteno je rekao da nece na anfieldu slaviti gol ako zabije, nije ni englez, vise je on dao liverpoolu nego oni njemu, ne vidim nista ruzno u ovome, bolje nego da daje neke lazne izjave ili da glumi postenjacinu, da neko zaista voli neki klub ne bi ga ni napustio