Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zaboravio je da su mnogi od naših igrača rat preživili. Nema straha u Bosanca :)
gdje je ta republika na geografiji
ohoho1 molim lijepo samo u svoje ime ovdje mores da govoris!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad Muma jednom njhovom UKLIŽE biće njima zanimljivo. :)
Nezna budala da mi vodimo Torabija da nam saljeva strave.
Od čega ba ? hahahaha
neće se oni prepasti, mene samo brine hoćel znati zabiti te golove,i hoćel znati priči irakom golu ikako
čega..... - koga...... se prepast ???
nemozemo biti ko civlizirani ljudi kad je Manjaca puna Cobana u sumskoj krivi drva nece nesta ti 😂😂😂😂
Eto nasi momci nisu nikad igrali vazne tekme. pa treba da se prepadnu. Naprotiv, to ce im podici adrenalin, bosnje su to. Sretno momci !
Ove kljusine razmišljaju kao FK Sloboda svojevremeno, tj. isprebijat' protivnika. Pa nije to liga sa naših pašnjaka, nego Euro kvalifikacije.
Aaaa. Jebat ce vas Besic. I vas i vase zahebane startove. Kud nema Kolasinca pa da vidimo cija majka crnu vunu prede. Volim te BiH. Do pobjede!!!!!
A Džeko će se prečati garant. Lik osvojio što se moglo osvojiti u Evropi, Njemačku, Englesku, sad Italiju i na kraju će u francuskoj ligi biti prvak. I to bi bio prvi čovjek u historiji kome je to pošlo za rukom (nogom).
Pa dragi zmajevi... Procitajte kako Irci sada pisu za vas. Sve ove izjave bi trebali biti dodatni motiv da im dobar samar svezete veceras. Hocete li izaci kao vukovi gladni dokazivanja ili cete ko pickice setati po terenu dok vas Irci skroz ponize? Vidit cemo, ja se ipak nadam da cemo viditi ovo prvo.
Ko ovome rece da je strucni komentator.Prvo ne mozete dominirati terenom jer nemate kvalitetniji vezni red od nasega.Drugo niste svjesni koliko vas se NE bojimo!
samo vi mislite da ce se bh prepasti jadovi u zenici 90 minuta bunker igrali.Nijedna jaka ekipa nikad bunker neigra bih veceras 2 komada glat daje
Da se samo hoce irci osliboditi i kao krenuti u taj zajebani napad, da ih natrpamo k'o punjenu papriku.
Najbitnija je disciplina, danas ti ništa ne znače vrhunski igrači ako ih nisi dobro zauzdao, zato ponekad prođe borbenost protiv kvalitetnijih timova, ali večeras aBd neće, mi smo kvalitetniji i opravdaćemo to bez obzira na njihovu igru!!
Samo jakoooo
Po ovoj njegovoj izjavi ja sam shvatio da se oni nas boje a posebno Džeke i Pjanića, samo hrabro odigrati i pobjeda je naša.