Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vidim u čemu je problem. Mali je rođen u Hrvatskoj, cijeli život tamo živi, obrazuje se, sve su mu pružili i tamo je napravio prve fudbalske korake. Čak je i njegov otac izjavio, parafraziram - Hrvatska je zemlja u kojoj zarađujem kruh, živim i radujem se uspjehu hrtvatskih sportaša... Šteta što mali neće biti dio našeg tima, ali Bože moj. Bolje je da se okrenemo našim Zmajevima i onima koji tek dolaze, a nemaju dileme oko svoje domovine.
Onda bi i Spahić trebao igrati za Hrvatsku, po toj tvojoj logici!
Pa da, ali treba se boriti za svakoga igrača, nemaju što izgubiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Mali" nije još odlučio. Šta god da odluči NEKA MU JE SA SREĆOM... Olako smo mi predali naše VRHUNSKE stručnjake iz npr. ENERGOINVESTA , INŽINJERE, DOKTORE pa što ne bi i fudbalere....
Hrvatska ima kontinuitet u dobrim igrama od neovisnoti a sve ostale bivse države sfrj u jednom trenutku su gore, a sutra ih nema. Tako primjerice Srbija 2010. ili Slovenija. Mali Alen je pravo odabrao.
Haliliovic je ROĐEN i ZIVI u HRVATSKOJ, pa normalno da ce igrati za Hrvatsku. Vi ste posebno osjetljivi na to da igrac treba igrati tamo gdje je rođen, pa prigovarate Srbima i Hrvatima iz BIH da ne igraju za BIH a s druge strane EMIR SPAHIC ROĐENI DUBROVCANIN IGRA ZA BIH???
Zasto ste se onda borili za Corluku, Jelavica, Rakitica, Lovrena i ostale ?? Zasto se ne postuje to gdje je neko rodjen - tu i treba da igra ??? Ja bih sutra to potpisao!!!! Ili svi katolici za Hrvatsku, a svi muslimani za Bosnu !!!! Ah da, vi ni to ne postujete. Kad se neko rodi u Bosni a katolik je, on je odmah po vama Hrvat i treba igrati za Hrvatsku. Ok postujem. Ali kad se musliman rodi u Hrvatskoj, onda je on opet Hrvat. Gonite se ba u pm, jednostavno priznajte da ste licemjeri i da i dalje zivite na nasim ledjima kao sto ste i navikli. Nema veze, proizvest cemo mi dovoljno i za nas, i za vas i za Srbiju i za Sloveniju i opet ici na velika prvenstva. Da sve vratimo pod nasu zastavu ni Spanija nam ne bi nista mogla - ne bi vise bilo zanimljivo.
krivo si ti mene shvatio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo mi nije jasno,zašto se diže tolika fama oko to Hallovića.? Ako moraš nekoga kroz mediji tjerati da igra mislim da od tih nema koristi,takva je situacija i sa ovi malim. Ako se već treba uticati medijski to bi ipak bio Kolašinac.
ajd mrš, svakako bi sjedio na klupi
Rakitić, M.Stanić, Petrić, Ćorluka, S. Tomas, i još mnogi drugi koji igraju i igrali su za naše "susjede"......jel i za njih vrijedilo isto pravilo "rođeni su tamo i neka igraju tamo!?" Za malog se mora boriti i aBd da igra za BiH. :)
jaoooo ,neeeeeee,oh bože itd.
gledo sam ga par puta uzivo decko uopste nije toliko dobar igrac kao sto se prica! vise je napumpana prica oko njega nego sto stvarno posjeduje kvalitet. Malo je bolji tehnicar nego djecaci njegovih godina ali je plasljiv, izbjegava duele, ishitreno reaguje u nekim situacijama nema sigurnost i mirnocu u igri, a sva videa koja mozete vidjeti na internetu su snimljena u mladjim kategorijama tako da nisu mjerodavna a izmedju toga izmontirana su tako da je izvadjeno samo ono sto valja iz svega! mislim da i drugi djecaci njegovih godina koji stasaju na Grbavici, Kosevu ili drugim nasim sredinama posjeduju sigurno priblizan kvalitet tako da uopste ne zalim za njim. Sretno decko a vrijeme ce pokazati da smo svi pogrijesili u procjeni tvojih kvaliteta a i ti u izboru tima ;) VOLIM TE BOSNO!!!!!
Nesto kao Asmir Suljić
Ja sam jednom čuo nešto slično ovome na FTV-u, samo što je priča bila o Danijelu Šariću koji je u tom momentu bio prvi golman Barselone (RUKOMET), i frapirao se. IMAMO MI GOLMANA U BOSNI, IZVIĐAĆU, BORCU, SLOGI..... PANDAM koji stasaju na Grbavici, Kosevu ili drugim nasim sredinama posjeduju sigurno priblizan kvalitet tako da uopste ne zalim za njim. Tad je to pričao neko iz stručnog štaba reprezentacije a sad ti.PA KAKVO VAM JE TO POREĐENJE? To je otprilike kao da poredim BiH i Njemačku na ekonomskom planu. STRUČNJACI NAŠ VRLI.....
U Hrvatskoj reprezentaciji, uvijek će biti stranac!
U Hrvatskoj reprezentaciji nitko nije stranac. Eduardo je jedan od omiljenijih likova a dečko je u Hrvatsku došao sa 16 godina iz Brazila. Zašto bi se onda Alen osjećao strancem? Pa nismo mi Srbi da brojimo krvna zrnca, jesi li uopće Srbin pa jesi li polutan itd...
Eto vam ga ha ya,nek igra, ko ga j, a dugo ga mediji nisu nesto prozivali !!! Jedno vrijeme su mu pimpali cijenu, City daje ovoliko miliona, ovaj daje onoliko, a Mamic mu ne da, ko ga zasto !!!
Odluka treba da bude iz srca, svaka čast hrvatskoj reprezentaciji. Ali reprezetacija BiH je otvorila vrata svima koji je osječaju svojom
pa rano ga je zvat on je još kadet čemu ovo ovako maloljetan ne može ni odlučivati kad napuni 18 nek ga zovu u U-21 ili A repku pa nek bira ovo nema smisla.
Hvala Bogu, da će se više i završiti ova trakavica zvana "Halilović". Svako malo mediji smaraju: te igraće za ove, te neće za njih nego za ove druge. Ne znam o kome će više pisati kad ovo bude riješeno. Malome sretno bilo, valjda on najbolje zna. Koga nema bez njega se mora, okrenimo se mi našim "pravim" Zmajevima, onima bez rezerve u svome srcu.
čestitke... mali vatreni postaje veliki, Hrvatska nastavlja dominaciju