Komentari (242)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova pjesma je napisana kad je Srpska vojska protjerana iz Mostara i porušila sve mostove , malo se raspitajte .
Stari most je bitan ostalo je beton i željezo...
Boli me k za Zrinjski, ali je li stari most mostarski ili muslimanski? Dokle god Bošnjaci ne prihvate da ova država pripada i pripadnicima ova druga dva naroda, neće biti budućnosti. Ako je stari most simbol Mostara i BiH onda je sasvim normalno da osvijetli u bojama osmerostrukog prvaka BiH.
Nikada neće biti od onih koji su ga rušili, i još veličaju to. Ko voli Stari, ima pravo na njega, a oni ga jos i mrze!
Jučer je stavljena točka na i svim snovima o gradžanskoj državi. Bošnjaci su još jednom pokazali da jedno pričaju a drugo rade. Puna su im usta ljubavi, suživota i jednakopravnosti a sanjaju o tome kako će druga dva naroda izgurati iz BiH. S druge strane Hrvati su još jednom pokazali da ovakva BiH nije i nikad neće biti njihova država, mislim da je i slijepcu jasno zašto.
Bosna Bosnjacima. Hrvatska Hrvatima. Srbija Srbima. Sta ti nije jasno? Ne svidja ti se? Fino idi u svoju drzavu. Sto nije Vojvodina data Madjarima? Sandzak Bosnjacima? Zasto su u Njemackoj svi auslenderi kao male mace? Zasto uzimaju njemacko drzavljanstvo a ovdje vi pametujete hrvatskim i srpskim? Kosovo?
I HDZ se uvlaci u guzice, ali Trojci, jer znaju da bez njih nebi imali legalnu vladu u Federaciji
Igrate na otetom stadionu
Sramotno je da SDA upravlja osvjetljenjem mosta. Kao sto je i sramotno to su neki Bošnjaci zadojeni mržnjom i ne prihvaćaju činjenicu da je BiH država i Srba i Hrvata.
Harakiri, nisi razumio. SRAMOTNO JE I ŽALOSNO DA JE SDA SEBE IZJEDNAČIO SA BOŠNJACIMA. Usput po čemu se ti koji podržavaš takav SDA razlikuješ od ujka i cetalja? Ni po čemu.
Evo nisam ni ja počinio nikakav genicid ni zločin i navijam za Zrinkski. Što ima sporno u tome da se sada na Stari most projektiraju boje dvostrukog prvaka i najtrofejnijeg BH kluba?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
neka osvjetle onaj krst gore,bolje bi se i vidilo.šta oni imaju sa starim mostom..
✝️✝️✝️✝️✝️❤️❤️❤️❤️❤️
Uzp terrrroriste na nivou, sta ocekivati od nasljednika namicetelja na fratarske chundare!!
ne vole oni mostove, nek onaj krs osvjetle
Ima ona pjesma od TBF a ……..nema nam pomoci……nema nam pomoci …
U.taska posla.
Tri su dileme, ko je odvratnije stvorenje; uzpovac, ghenicidas ili yugobandit? U po kile.
2/3 Bošnjaka ne zaslužuje da ima svoju državu. 2/3 Bošnjaka poslije rata, čim se 2 puta dobro najelo zaboravilo je dusmanima sve šta su nam učinili. A Sarajevo je leglo ove 2/3 tzv. Bošnjaka
Demokratska drzava ce se isto tako i demokratski raspasti ako ovi nastave ovako
Jeste pacenici. Pjesma je nastala kad nije bilo mostova....nije mrziteljska vec hrvatska hercegovacka Mostarska...osvjestite se gdje živite
Vidjelo se na finalu Kupa koliko ih je… smetljari
Prave Ojropejske vrijednosti srušiti 400 godina star most i ponositi se time.
Jebes stari most...bolje da je napravljen novi al siri ko autoput...