Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo zmajevi! Bravo Bosno! Uvijek smo se dizali iz pepela! Jedna si jedina Bosna I Hercegovina!
YEBOTE TITO IGRAJU NA LIVADI UMJESTO DA IGRAJU NA NEKOM VELIKOM STADIONU E SVASTA
INTERNACIONALAC BOLESNIK
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
no Vrsajevic no party
IGRO SAM KECA NA MLADU SELEKCIJU 10 MARKI UTIOPLA
onlinerad.webs.com Zaradite od kuce,zaradite dok surfate, na ovom sajtu naci cete detaljn a upustva za rad na 2 ptc sajta,koja provjereno plaćaju.otvori se račun na banci i primate isplate,POTREBNO JE ZNATI ENGLESKI(osnovno) na sajtu se zaradjuje klikanjem reklama i radom na mini jobsima,Sajt ne trazi nikakva Ulaganja,i nista vas ne kosta da probate,sve detaljne informacije.video upustva za rad na 4 sajta koja provjereno plaćaju mozete naći na ovom sajtu,najbolji dokaz uspješnosti samog sajta su HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH prostora,na sajtu cete naci dokaze mojih isplata za sve nevjerne tome(a nikad nisam ulozila nista osim upornosti) a onima koje moje poruke ometaju na neki nacin se stvarno izvinjavam,namjenjene su osobama koje zele da naprave neki dodatni prihod preko neta detaljna Uputstva na onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com
vrsajevic ima najbolju frizuru
Stana gigant oca'm, 'ta im radi
utakmica u zmajevom gnijezdu..lijepo vrijeme, ma divota
sa Gradacca bijele kule, Zmaja od Bosneeeeee :DDDDDDDDDD
Pa jel ima iko u ovoj jbnoj BIH da zastavu okaci kako treba. jos nigdje nissam vidio da je neko okacio zastavu onako kako Bog zapovijeda
Istinu zboriš! ŽUTI TROKUT TREBA DA STOJI KAO I KONTURE GEOGRAFSKOG OBLIKA BIH. DAKLE, ZVIJEZDE TREBAJU "PODRŽAVATI" BH TROKUT ODOZDO.
Joj kad cujem pjesmu od naseg rahmetli Safeta Isovica Sa Gradacca bijele kule ZMAJA OD BOSNE ! najezim se !
Nek Allah uputi tebe i takve ko ti na pravi put..
lijepo za vidjeti
Ima li gdje Stream kakav?
Heh, BHRT "uzivo" na njihovoj web stranici?
može,ali kao zastava fildzanistana.. shvati da ostali narodi ne priznaju tu zastavu iz mnogih razloga. ------------------------------------------ Konju glupi, slavis kraljicu Katarinu svake godine, a sta mislis koju je ona zastavu zastupala?
ja poklona i kurca, dokle ce bakrorez biti glavni poklon u BiH? jos i dzamija na njemu, ne mere falit;-)
Magarac jedan, to je panorama Gradacca. Inace bakrorez u Bosni, caplje u Hrvatskoj i sajkace u Srbiji.
NEGO DOSLI ZMAJEVI U ZMAJEVO GNIJEZDO!
PA AKO TI JE OVA LIVADA U GRADAČCU ZMAJEVO GNIJEZDO ONDAK U REDU
Mislio sam na Gradacac, ne tu livadu.
Jebote, ona prva slika na naslovnoj, rekoh stadion od 50 hiljada gledalaca.
Dobice nasi
Jesu li oni dali šta u kešu ? Drogba dade milion za nastradale u rudniku u Turskoj. Mislim ova lova koja se skuplja je opet narodna.
Sigurno da su svi oni dali koliko su mogli. Veci je sevap kad se o tome ne govori. U svakom slucaju, Drogbi svaka cast. Ljudina.
Veci je sevap kad se o tome ne govori. ---------------------------------- Neka oni daju, pa neka govore, neka se zna.