Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krenula kampanja za rušenje stadiona i prostor za nove zgrade.
Izvor konstatacije - izvukao iz guzicee
Nijedan stadion ne izgleda bolje (grafiti, negdje nesto popustilo, zahrdjalo...), ne samo kod nas nego u svijetu. Jasno je da se ne koristi i da je zapušteno, ali ni blizu kako se propagira. Pogledajte terene premijer lige u decembru, nijedan (cak ni ovi nedavno renovirani) ne izgleda puno bolje. Narkomani se skupljaju iza predsjednistva, hajmo onda predsjednistvo srusiti.
Srusite ga i dajte tibri da napravi 25.000 stanova tu. ;-)
Najbolje je da se obratite SDA firmi Lokom, oni upravljaju ovim ruglom od stadiona.
Hamdija Spahić je slika i prilika ovog stadiona! Takav nam je i fudbal generalno. Sve neznalica do neznalice i lopov do lopova!
Nema od fudbala hljeba.
u zelji nema sigurno
Svako “šuta” svoje 🤣
Kakvi smo mi idioti. Kao “o ne propade stadion Olimpika”. Pa ne mozes ni očekivati da će neko igrati “na velike” kad odmah do njega Vistafon pretvorili u sirotinjsku radnju
I gdje su slike ili neki dokaz da se tu okupljaju narkomani? Ovako ofirno može bilo šta da se napise okupljaju se nojevi, vehabije, ljubitelji šaha... Nogometasi nikad nisu bili na tom terenu, sem ako to nije Otoka u Zagrebu.
Iskreno izgleda 100% bolje od koševa.
Olimpik oprao milione i istupio iz lige ,da je pameti svi manji klubovi tj djeca bi trenirali dole i moglo bi se to realizovati, gdje su ti menadzeri
Mirvicu uzmi ovo pod koncesiju 99 godina i napravi mali anfiled da idemo sa Koseva ciganskog
Što ne date drugim sportistima/klubovima stadion na korištenje? Na primjer, američki fudbal, rugby itd.
Pa pitajte Rumenog zasto je stadion u ovakvom stanju i koje su mu namjere sa istim.
Otkud narkomani u Sarajevu?
Samo potpuni idiot bi letao za loptom dok mu sugradjani loze otpad i gume ...
U cijem je vlasnistvu stadion?