Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još uvijek srednji vijek istočno od Drine
ovim srbima pogine 20 ljudi u dva dana i pitaju se sta je i ko kriv za to hahahah. Kazu krive igrice, a gledaj im gradjanstva.
Slaba kazna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne zna UEFA kako se to radi. Evo npr. naš savez na čelu sa sestrićem od milorada dodika, vico zeljkovic zbog skandiranja imena ratnog zločinca sRatka mladića uputi mizernu kaznu fudbalskom klubu borac od 3000 KM.
Sluzba poslala. Prisjetimo se zrtava iz Zvornika.
Ma Bravo. Za svaki onaj transparent o Srebrenici i Pampers generalu po 100.000. Pa da vidimo dokle ćemo.
Divljaci, treba isto ukinuti kosarkasku ABA Ligu koja je manipulirana iz Beograda
Tako je, treba sve rasformirati, kad nemamo mi klubove, sto bi imale i komsije
A bas me cudi tako fin narod kultura i historija
Ma izbacit smeće iz internacionalni takmičemja, nije da nisu zaslužili
Treba li ista reci ili dodati ako na dan masakra u osnovnoj skoli njihov diktator i novi predmet obozavanja nakon Milosevica i Tita, trazi da govori o Kosovu na komemerativnoj konferenciji za novinstvo??? "Ludilo mozga" da citiram opet jednog taksistu sa standa iz blizine
Kosovo jest bila Srbija i to centar početak gledajući istorijski ali su se Srbi iselili a naseljavali Vojvodinu jer je tamo bolje bliže, kvalitetnije u svakom pogledu nadajući se da će je nekad dobiti.. na kraju dobili ono što nije nikad bilo njihovo a izgubili ono što je vazda bilo... i šta.. život ide dalje...
Treba balkanske klubove izbacivati sa svih medjunarodnih takimecanja ukoliko se vredja na nacionalnoj rasnoj i sl osonvi. Jedini nacin da se prekine , kad 2 godine imas 0 evra a prazne stadione , pa da vidm dal ce vlast to da dopusta.
Oni licemjerni, mi nismo mudri i tako zacaran krug
nezasluzeno