Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vojvodina slavi večeras, njihova reprezentacija je pobjedila.
Definitvno je od zemalja bivše nam države Hrvatska za fudbal/nogomet,Srbija za košarku ,Slovenija zimske sportove ,crna gora vaterpolo a BiH zvezde Granda!
Slovenija za zimske sportove!??? 😅 Ono sta su Janica Kostelic i Ivica Kostelic odradili u skijanju ostat ce nedodirljivo svima!
Slovenija biciklizam i ekstremni sportovi
To je najbolji pokazatelj lošeg trenera. Piksi ima takve igrače i pravi takve neuspjehe, kreni od svjetskog prvenstva pa dalje. Srbija kakve igrače ima treba da osvaja medalje a ne da joj uspjeh bude plasman na prvenstvo ko nama. Piksi jeste onako ljut za*eban, ali očigledno ima problem. Pa čovjek je na slatkim mukama kada pravi spisak ccc
...već u 10. minuti autogolom Szalaija. Ipak, Mađari su za samo 120 sekundi preko Varge u 24. i Orbana u 36. minuti preokrenuli...120 sekundi=2min ????
Madjarska je dosegla neki totalno drugi level u odnosu na prethodne godine, ljudi pobijedili Engleze 4:0, ko' da su s Andorom igrali. Nemamo se mi sta Srbiji smijati, mi u Zenici od Luksemburga gubimo.
Madjarska uopće nije loša reprezentacija to što su oni izgubili njihova stvar. Hoćemo li mi dobiti Lihtenštajn
Ne znam šta je šokantno, Mađari dobili Engleze 4-0 i Njemačku 1-0 u gostima u Ligi nacija.
I sada srbe jedva 2:1...pa ovi srbi losiji od lihtenstajn
Srbija dozivila poraz od boljeg.sta je tu šokantno pofunjgajtega orbanosu
Moj novinaru pises napamet i ako vec o necemu pises onda to i.pogledaj da ne lupas gluposti jer Madjarska sasvim zasluzeno dobila utakmicu
Ja, i?
Nezavisna drzava Vojvodina slavi večeras!!!
Ja, slaviće i nezavisna država Republika Srpska u nedjelju kad dobijemo Litvance.
Zar nisu srbi izmislili nogomet?
"ŠOKANTAN"????.....pa o čemu vi pišete, Mađarska je bila a i nakon odigrane utakmice ostala FAVORIT za odlazak na Euro kao prva na tablici!!!!!!
Mađari su za samo 120 sekundi preko Varge u 24. i Orbana u 36. minuti preokrenuli Kako je 120 sekundi od 24 u 36 min?
PA POMNOŽI !
Masala!!!
Srbiji nije pomoglo ni to sto su im madjari malo pomagali 😏
Ne pratim ZIGUMET!!!!!! KO SU OVI LEŠINARI????